Etendus "Mina vä!?" peegeldab meie enda mina siirast ning võltsi poolt läbi igapäevase sõnavara ning rutaka emotsioonide vaheldumise, mis meie tänapäevases hektilises maailmas on liigagi tavaline. Isekeskis on kergem olla mina ise, ilma paljude võltside kihtide ning kilpideta. Kui aga leiame endalt võõraste tähelepanu, transformeerume sekunditega kellekski teiseks. Kellekski, keda arvame, et peetakse huvitavaks, atraktiivseks ning vaatamisväärseks, tulgu see siis puhta imestuse või "karjaga" ühiste joonte leidumise tõttu.

 Ühel hetkel ütleme jah ning teisel ei, samas ei tea kunagi, kas ka tegelikult oma öeldut tõsiselt mõtleme. Ühel hetkel näeme oma lähedast läbi säravroosade värvide ning hõiskame teda eufoorias, teisel korral ei suuda me talle otsagi vaadata ja kogu tema poole pöördumisest õhkub ülemäärast eemalatõukamist. Ühel hetkel oleme eesmärgikindlalt ametlikud ning teisel pealiskaudselt tühjamõttelised ning siis muutub kogu meie eksistents nõnda rutakaks, et rääkimata teistest, ei taba me ka ise ära oma mõtete ega tegelike emotsioonide suunda - toimub heitlus, mis üsna sageli ei olegi oodatult mõttetihe, pigem kaootiline kära, mis kulmineerub kas siis enda või teiste võltsemotsioonide pealejäämisega.

 Ja lõpuks oleme taas üksi - ehedalt ja siiralt.

Kunda ühisgümnaasiumi draamaringi suvetegemistest saab osa järgmistel üritustel:

17.06 - Jaanikuu pidu (Kunda)
25.06 - Lasteetendus Rapuntsel (Rakvere Linnus)
25.06 - Klounid kalli-kalli (Toolse laager)
16.07 - Kunda mere- ja perepäev
16.07 - Mõõga- ja mantli päev ( Rakvere Linnus)
12.08 - Etendus "Ürgne hing" (Rakvere Linnus)
27.08 - Etendus "Ürgne hing" (Kunda)
22. - 24.07 toimub Kunda ÜG draamaringi suvelaager, kus omandatakse uusi oskusi ning valmistutakse etendusteks. Kui Sulle meie tegemised südamelähedased on, ning soovid meid kuidagi toetada või enda üritusel esinemas näha, siis võta julgelt ühendust: dramaivoi@gmail.com; (+372) 56 383 743; http://www.draama.kyg.ee/.