Avatud ja spordihuvilistele tasuta ühistreening-loeng toimub 21. aprillil algusega kell 10:00 Kiili Gümnaasiumi ees. Kaasa teeb Eesti läbi aegade edukaim triatleet Marko Albert, kes jagab osalejatele näpunäiteid vahetusala kiire läbimise kohta ja selgitab, mida duatlonis vahetusala endast kujutab.

Pärast teooriaosa korraldavad 21CC Triatloniklubi treenerid huvilistele põnevad harjutused vahetusoskuste lihvimiseks. Üheskoos tutvutakse laupäeval ka Kiili duatloni jooksu- ja rattarajaga, sest raja tundmine aitab võistlustel juba parimale sooritusele keskenduda.

Kui järjest populaarsust koguv triatlon koosneb kolmest vastupidavusalast: ujumisest, jalgrattasõidust ja jooksust, siis kõigile jõukohase duatloni puhul on ujumine asendatud jooksuetapiga. Eesti oludes on duatlon igati kevadine spordiala, kuna ujumisvõimalused on veel piiratud.

Eesti duatloni karikavõistluste II etapp Kiili duatlon leiab aset 6. mail Kiili spordihoone ümbruses. Spordisõbrad, harrastajatest tippudeni, on kutsutud võistlusele kevadist vormi testima ning end proovile panema, teised võistlejatele kaasa elama.

Kiili duatloni korraldab 21CC Triatloniklubi. Võistluse lisainfo ja registreerimine kodulehelt: http://www.21cc.ee/kiili. Kiili duatlonile saab soodsalt registreerida veel selle nädala lõpuni.