Kahepäevast (30. september - 1. oktoober) üritust aitas korraldada Reet Linna, sellesse mahtus muusikat, tantsu, kasulikke loenguid, käsitöönippe, laat, mess ja palju muud - kõik selleks, et panna elu kuldsed aastad särama.

MTÜ INKOTUBA kuulutas nende päevade raames välja kaks konkurssi. Konkursiga „Aastad täis sära ja väärikust" tunnustati neid, kes on panustanud eakate elu väärikamaks ja aktiivsemaks muutmiseks. Eelmisel aastal laekus 30 väärikat tegu, sel aastal aga 28. Parimad teod pärjati auhindadega festivali avamisel, millest võttis osa ka sotsiaalminister Hanno Pevkur. 28 teo hulgast valiti välja 16, nende seas ka Malle Miilmanni tegemised, mida tunnustati autasu ja tiitliga „Parim eestvedaja". Malle on organiseerinud kaks aastat järjest Järvakandi eakate väljasõitu Tallinna festivalile, eelmisel aastal osales 22, sel aastal 12. Mõned aastaid tagasi tegutses tema juhendamisel lõbus eakate tervislik liikumisrühm, eelmisse aastasse jäi väikese seltskonnaga Valtus ujumas käimine. Lühitutvustuse konkursile koostas K. Anto.

Esimest korda sellel aastal andis MTÜ INKOTUBA välja Karuohaka tiitli. Konkursi raames sai saata infot tegudest või puudujääkidest, mis puudutasid eakaid inimesi ja mis on teeninud eakate kriitika ning terava tähelepanu. Kõige suurema kriitika osaliseks said Eesti Energia, Keila Taastusravi Haigla ja prügiveofirmade lepingud, mis kohustavad prügi äraveoks ka siis, kui prügi ei ole tekkinud. Karuohaka tiitli „võitis" Keila Taastusravi Haigla.

Loodetavasti toimub see tore üritus ka järgnevatel aastatel ja jätkub Järvakandis neid eakaid, kes on huvitatud festivalile sõidust.