Järjepidev ja tubli töö kehalise kasvatuse tundides on andnud häid tulemusi ning tublisid suusatajaid tuleb iga aastaga juurde.

Aitäh söakatele sportlastele, kes kooli au kaitsesid. Samuti suur tänu määrdemeistritele suuskade ettevalmistamise eest!

Samal nädalal oli meie kooli sportlastel põhjust rõõmustada veel teisegi ala saavutuste üle. 17. veebruar toimusid Viljandi maakonna meistrivõistlused korvpallis 6.- 9. klassi poistele. Pingelistest matšidest väljusid esikoha võitjatena August Kitzbergi nimelise Gümnaasiumi õpilased. Alagrupis võideti kahe punktiga Suure-Jaani Gümnaasiumit ning ühe punktiga Paalalinna Gümnaasiumit. Poolfi naalis alistas meie kooli meeskond ülekaalukalt C.R. Jakobsoni Gümnaasiumi, kindlustades selle võiduga pääsu fi naali. Lõppmängus tuli platsil taas vastamisi olla teise poolfi naali võitja Suure-Jaaniga.

Kui alagrupis oli mäng tasavägisem, siis fi naalis pälvisime võidu ülekaalukama seisuga 27:18. Poisid näitasid üles erakordset tahtekindlust, mis koos meie võistkonna hea füüsilise ettevalmistusega saidki otsustavaks. Võidukasse meeskonda kuulusid Janno Ligur, Tauri Hussar, Innar Vilumets, Kert Siirus, Erko Küper, Miku Mäesalu ja Remi Raheste.

Kalli Laprik, kehalise kasvatuse õpetaja
Jaak Israel, direktor