Võrdlusvõimaluse teiste koolidega annavad meile riiklikud põhikooli lõpueksamid. Ajaloo ja eesti keele keskmised punktisummad ületasid vabariigi keskmist, bioloogias ja matemaatikas olid tulemused vabariigi keskmisele väga lähedal. Meie õpilaste keskmised hinded nii 3. kui ka 6. klassi tasemetöödes olid üsna kõrged. Igal aastal osutub raskeks 6. klassi matemaatika tasemetöö, seegi läks rahuldavalt ning negatiivseid hindeid oli vähe. Olümpiaadidel saavutasid meie õpilased ka väga häid tulemusi.

Toon siinkohal ära vaid need, kes jõudsid vabariiklikule olümpiaadile. Ühiskonnaõpetuses osales Kristjan Tedremaa (9. klass) ja inimeseõpetuse olümpiaadil jõudsid vabariiklikusse vooru Tom-Tristan Ots ning Keiro Nurme (eelmisel õppeaastal vastavalt 7. ja 5. klassis).

Edukad olid meie õpilased ka sporditegevuses, rahvatantsus, koorilaulus. Algklasside olümpial said õpilased 10 medalit, rahvatantsijad ja koorilauljad osalesid kõik laulu- ja tantsupeol, kokku 60 õpilast kooli 91 lapsest. Nüüd on uus algus, uus õppeaasta, 1., 4., ja 7. klasside lapsed õpivad uue õppekava järgi. 1. klassis on 10 väikest, aga esimese kuu järgi otsustades üsna aktiivset poissi - tüdrukut. Osalesime juba esimestel spordivõistlustel ja tegime tööd kunstikonkurssidele. Plaanis on teatrikülastused nii väikestele kui suurematele õpilastele. Alanud on asjalik ja tavapärane koolitöö.

Lõpetuseks on hea meel märkida, et kolm meie kooli õpetajat pälvisid tunnustuse maakondlikul tasandil - Valvi Teras sai "Aastate õpetaja" ning Väino Munskind ja Margit Ülevaino "Aasta õpetaja" aunimetuse. Valvi Terasel täitus ühtlasi 50 aastat pedagoogilist tööd, sellest 30 aastat koolijuhina. Suur tänu tehtu eest ja palju õnne!