Filmipäevad on korraldatud nii, et hommikupoolikud ja lõunad on laste ja noorte päralt. Õhtul on filmid täiskasvanutele. Selleks ajaks sätitakse saali lauad-toolid ja filmi saab vaadata mõnusas kohviku õhkkonnas

Reedel, 23. märtsil, kohvik-kino esimesel seansil, pakume vaatamiseks kolme lühifilmi: Ove Mustingu «Kallis sõber, sind austan ma», mille tegevus toimub külas, kus kõik otsivad tööd ja üheks osatäitjaks on Jaan Pehk. Teine film kannab pealkirja «Külm on» ning räägib noormehest, kelle kireks on mõelda raamatutele oma lõpud. Näitlejatena teevad kaasa Mikk Jürjens, Aarne Üksküla, Anne Ree mann jt. Kolmas lühifilm on «Legend vägevast seebist», mis õpetab mõnusas võtmes puhtuse pidamise saladusi. Pärast filmi vaatamist on lubanud vaatajatega tulla kohtuma ka režissöör Andrew Bond.

Pärast lühifilme näeb «Tabamata imet». Tegemist on Eduard Vilde surematu teosega, mis on üles võetud kuue lavastaja nägemusena. Ainsaks tingimuseks on kinni pidada loo moraalist. Lavastajad Rainer Sarnet, Marianne Kõrver, Marko Raat, Arbo Tammiksaar, Jaak Kilmi ja Andres Maimik on Von Krahli teatri näitlejad pannud väga erinevatesse stseenidesse eesti kultuuri hiilgusest ja õudusest.

Ööfilmiks oleme valinud äsjavalminud noortefilmi «Vasaku jala reede». Tempoka muusika ja musta huumoriga kriminaalfilmi lavastajateks on eesti noorimad režissöörid Andres Kõpper ja Arun Tamm. Tegemist on täiesti hullumeelse 24 tunniga paljude noorte inimeste elus. Näitlejatest teevad kaasa Priit Võigemast, Ivo Uukkivi, Taavi Teplenkov, Hendrik Toompere jun., Martin Mill jpt.

Laupäeval algab fuajees juba kell 11 animatsiooni töötuba. Juhendajateks on Kinobussi suurte kogemustega töötajad. Kell 12 aga läheb saalis lahti multika maraton. Kahe tunni jooksul saab vaadata paljusid eesti joonis- ja nukufilme.

Noortefilmiks on soome-eesti kineastide viimane ühistöö, sel kevadel valminud «Rat King». Tegemist on virtuaalmaailma sõltuvusse sattunud noore eluga. Kust läheb piir ja kas seda piiri üldse ongi? Mis on mäng ja mis on elu? Film on soome keeles, eestikeelsete subtiitritega. Kõrvalosades eesti näitlejad Maarja Jakobson, Külliki Saldre ja Kene Vernik. Stsenarist ja režissöör Petri Kotwica.

Pealelõunases kohvik-kinos on Andres Puustusmaa eelmisel aastal valminud psühholoogiline põnevik «Rotilõks». Osades Mait Malmsten, Ilja Nartov, Kirill Käro, Tõnu Kark, Lembit Ulfsak jt.

Filmipäevad lõpetab üks eesti läbi aegade parimaid mängufilme, 1980. aastal valminud «Ideaalmaastik», mille režissööriks on Peeter Simm. Lugu räägib sõjajärgsest Eestist, kui komsomoliaktivist Kukemeri saabub kolhoosi, et korraldada kevadist viljakülvi. Pime seadusetäitmine ja terve talupojamõistus satuvad konflikti. Suurepärased rollid teevad Arvo Kukumägi, Reet Paavel, Kalju Komissarov, Aarne Üksküla, Tõnu Kark, Urmas Kibuspuu, Paul Poom jt.

Kell 21 aga algab filmipäevade after-party «DISCO!». Plaate keerutab Nõmme oma helilooja ja ka mitmete filmide muusika autor Tõnu Kõrvits.

Nõmme filmipäevade programm

23. MÄRTS
13.30 «Lotte ja kuukivi saladus»
15.00 «Ma olen väsinud vihkamast»
18.00 lühifilmid «Kallis sõber, sind austan», «Külm on» ja «Legend vägevast seebist»
20.00 «Tabamata ime»
23.00 «Vasaku jala reede»

24. MÄRTS
11.00 Kinobussi multikatöötuba
12.00 multikaprogramm lastele
14.30 «Rat King»
17.00 «Rotilõks»
19.00 «Ideaalmaastik»

21.00 filmidisko - DJ Tõnu Kõrvits

Täispilet 3 eurot / sooduspilet 2 eurot.
Kahe päeva täispakett 6 eurot.
Kahe päeva sooduspakett 4 eurot.
Filmidisko pilet 5 eurot / soodus 3 eurot.