Laagri eesmärk on õpetada eri rahvusest noortele eesti keelt, sh suurendada noorte sõnavara mitteformaalse õppe meetodil läbi spordi ning muu loomingulise tegevuse, et vähendada laste omavahelisi konflikte ja negatiivseid hoiakuid, mis on põhjustatud eelarvamustest ning vähendada keelebarjääri ja tutvustada noortele Eestimaad.

Laager on ööbimisega ja kestab kuus järjestikust ööpäeva, laagripäevad on jaotatud erinevateks teemapäevadeks, mis tutvustavad Eesti sporti, sportlasi ja saavutatud tulemusi. Suur osa keeleõppest toimub mitteformaalselt ühistegevuste kaudu ning igal päeval viime läbi ka mängulise eesti keele tunni (sõnavara õppimine, rollimängud, ühistegevused eesti keeles jne). Keeletunnid jagunevad hommikusteks ja õhtusteks keeleharjutusteks, mõlema kestus on 45 minutit. Kogu laagritegevus toimub eesti keeles.

Ühes vahetuses on koos kuni 28 noort. Noored majutatakse ühes majutushoones 3-8-kohalistesse tubadesse. Laagrimajas on soe vesi, dušš. Laagris on igale noorele päevas ette nähtud kolm põhitoidukorda ning üks oode.

Toimumise aeg:

Laager toimub kahes vahetuses:
1. vahetus: 1.-6. juuli 2013, soovituslikult noorematele (7-12-aastased)
2. vahetus: 6.-12. juuli 2013, soovituslikult vanematele noortele (12-19-aastased)

Toimumiskoht: Tuksi Terviseja Spordikeskus - Tuksi küla, Noarootsi vald, Lääne maakond

Väljasõit

Transport laagrisse ja tagasi toimub bussiga. Väljasõit ja saabumine Klooga Kultuuri- ja Noortekeskuse ees aadressil Aedlinna tee 3, Klooga alevik, Keila vald

Laagrisse registreerumine

Registreerimine laagrisse toimub e-posti teel, täida koduleheküljel osalejaankeet ja saada see e-posti aadressile urve.luht@ keilavald.ee. Laager on osalejatele tasuta. Küsimuste korral kirjutage e-posti aadressile urve. luht@keilavald.ee või helistage telefonil 512 2051. Kaunist kevadet ja põnevat laagrisuve!