Suur tänu: Üllar Kaaver, Heino Gottlob, Heldur Kauts, Vello Laas, Jan Mölder, Aivar Neevits, Rainer Parts, Jüri Konoplitski, Tarmo Tuvikene, Aivo Arrak, Rannar Lehis, Märt Loim, Alari Arrak, Margus Luik, Riivo Rinne, Melior M, Ranna Farm, Kure Mõis, Setra Mõis, Valdo Hermann, Jaanus Kiisk, Kaupo Jurak, Tavamets, RMK, Mati Liivamägi, Rein Saadjärv, Waide Motell, Red Bull, Rannu vald, Rõngu vald, Ainar Kinsigo, August Saalits, Madis Ajaots, Ülo Kinsigo, Viljameister jpt.

Vabandame Ülo Lepiksoo ees, kelle õue äärest läbi minev tee sai kannatada, aga mis kindlasti lehe ilmumise ajaks on korda tehtud.

TULEMUSED
Veteranid 40 a.
1. A. Robeznieks,
2. D. Zoustautas,
3.J. Konoplitski

Veteranid 50 a.
1. P. Sointula,
2. R. Duonelavicius,
3. M. Pesonen

Harrastajad.
1. A. Piirak,
2. V. Kalm,
3. E. Üpraus

Sport E1 (250cm3)
1. T. Nikopensius
2. E. Silins
3. N. Karlsson

Sport E2 (450cm3)
1. L. Ermanis
2. P. Palatu
3. E. Siffer

Sport E3 (450cm3 )
1. R. Kollist
2. V. Audzionis
3. M. Meibaum

ATV 1000 cm3
1. A. Vevers
2. R. Kaliksons
3. I. Ingver

ATV 700cm3
1. T. Veerpalu
2. I. Tomingas
3. J. Pärlin

Üldkokkuvõttes saavutas esikoha Lauris Ermanis, teine oli vanameister Toivo Nikopensius ja kolmas Riho Kollist. Negatiivse poole pealt sooviks ära märkida ainult selle, et Limnoloogia kandis metsateel kiskus keegi pahatahtlik inimene rajamärke maha. Kui ta sellega soovis, et mootorrattad seal ei sõidaks, kui märgid maas, siis tegi ta suure vea, sest mootorrattad sõitsid just topelt, kuna märgid olid maha võetud ja paljud ekslesid seal ringi radadel, kuhu poleks üldse pidanud sattuma. Teine juhtum leidis aset Väike-Rakke küla elaniku poolt, kes lihtsalt kiusu ja kadeduse pärast, nagu naabrid teavad rääkida, ei lubanud oma truubist üle sõita, mille tulemusena pidime pool päeva rada ümber ehitama ja palju lisatööd tegema. Nimed las jääda meie teada, aga loodame ikka positiivset suhtumist kõigilt järgmiseks aastaks ja iseseisva tegutsemise asemel soovitame kindlasti ennem helistada korraldajatele.

Täname ka kõiki jahimehi mõistva suhtumise eest. Statistikast rääkides, siis 100st maaomanikust ütles „ei“ ainult 2 maaomanikku, mis on väga positiivne. Veelkord suur tänu kõigile abilistele ja loodetavasti teeme seda võistlust 2011. a. jälle...