Seli märkis, et spordielu korraldamise edukuse poolest paistab Jõgevamaa silma: "Spordielu hoiavad hinges mõtteerksad ja aktiivsed kohalikud inimesed.  Põhiliseks sporditöö juhtijaks on Jõgevamaa spordiliit Kalju, kelle tegevus on tulemuslik," lisas ta.

Kultuuriministeeriumi spordiala asekantsler Tõnu Seil teatas, et  2014. aasta 1. jaanuarist  hakkab ministeeriumist kogu maakondliku spordi toetamine toimuma maakondliku spordiliidu kaudu.

"Sarnaselt kõikide maakondadega on ka Jõgevamaal spordivaldkonnas nii plusse kui miinuseid, mida me vaatasime läbi ka Jõgeva maakonna ja spordijuhtidega. Kindlasti paistab Jõgeva välja ka oma trumpaladega, millest esimesena meenuvad näiteks saalihoki ja kiiruisutamine. Samuti seostuvad Jõgevamaa spordieluga Jõgeva linna staadion, Kuremaa tervise- ja spordikompleks ning tulevikuidee  rajada Jõgevale jääalade keskus," ütles Seil.

Jõgeva maavanem Viktor Svjatõsev tänas Eesti Olümpiakomiteed ja kultuuriministeeriumi hea koostöö eest. "Koostöös Olümpiakomiteega on korda läinud käivitada pilootprojekt, mis võimaldab tasustada mitmete treenerite tööd, kes tegelevad noorte koolitamisega erinevatel spordialadel," lausus maavanem. Viktor Svjatõšev rääkis ka vajadusest paigaldada Jõgeva linna staadionile tribüün, mida oli kavas teha juba staadioni väljaehitamise ajal.

Kohtumisel Eesti spordijuhtidega osalesid ka Jõgevamaa spordiliit Kalju president Kalev Kurs, liidu juhataja Uno Valdmets ja selle ühenduse juhatuse liikmed.