Oma käitumisega liikluses on ta eeskujuks nii lastele kui ka täiskasvanutele. Margus kannab alati turvavööd ja tuletab ka lastele selle olulisust meelde, suunates lapsi turvavöid kasutama. Temaga sõites ei pea kunagi hirmu tundma, sest Margus sõidab sujuvalt, ettevaatlikult ja kiirustamata. Peatusi tehes veendub ta alati, et peatumine oleks ohutu ja lastel bussist väljumine ning üle tee minek turvaline.

Õpetajad hindavad temaga koostööd kõrgelt, kuna ta on väga vastutustundlik ja täpne. Tema peale saab alati kindel olla. Tänu Marguse suurele bussijuhikogemusele aitab ta tihti ka õpetajatel paika panna pikemaid marsruute ja valida huvitavamaid kohti, mida õpilastega külastada. Teel olles juhib Margus laste tähelepanu kõigele huvitavale, mida aknast näha on.

Seda, et Margus on lastele väga oluliseks saanud, näitavad ka laste kirjutised tema kohta:

Kris: Margus on üle prahi mees. Ta on lahke ja alati heas tujus. Ta on sõbralik, oskab nalja teha ja suhtub kõigisse hästi

Jüri: Margus on tore ja ta lubas meil bussis valjusti muusikat kuulata. Ta on lahke ja igatahes lahe.

Mihkel: Margus Laidmets on tark, lahe, naljakas, väga sõbralik, lahke. Kõige parem bussijuht üldse.

Margareth: Tore, väga sõbralik, lahke, hea huumoriga, lubab peaaegu kõike, tark, lahe, täpne, ei hiline kunagi.

Laura- Eliise: Ta on ettevaatlik ja eeskujulik liikleja. Bussijuht Margus on tõeline KOOLI bussijuht, kes armastab oma tööd, kellele meeldib tegeleda lastega ja ilma kelleta ei kujuta enam keegi meie kooli ette.

Aitäh, Margus, turvalise koolitee eest!