Tema muidu kiilaks aetud pead ehib punane harjataoline juuksepahmakas, kehale on tätoveeritud kaks lemmikpunkbändi logo, seljas must särk ning jalas mustad püksid. Modelliks pole Joonas mitte moeajakirjale, vaid hoopis noortele õppivatele kunstitudengitele.

Selle omanäolise tööni jõudis Joonas nii, nagu noored sageli ikka oma esimese tööotsani jõuavad - isa kaudu. Joonase isa on nimelt Eesti kunstiakadeemia legendaarne modell Veikko Vangonen, kes on seal töötanud ligi 15 aastat. Kui Joonas oli 17-aastane, hakkas isal osa tunde kattuma ning siis pakkuski ta pojale, kas too ei tahaks kooli kõrvalt pisut lisaraha teenida. „Siis ma mõtlesin: miks mitte, hea küll, tundub huvitav," meenutab Joonas oma karjääri algust. Esimesed poseerimised toimusidki kunstiakadeemias, pärast seda hakkas pakkumisi aina lisanduma. "Mulle tundub, et üldiselt on modellidest igal pool puudus," sõnab ta.

Sageli tuleb Joonasel poseerida koguni alasti. „Aktina läheb kirja ka see, kui sa oled lihtsalt palja ülakehaga näiteks," seletab Joonas. „Kõrgema akti modell on aga see, kes on täiesti paljas. Kuna selle eest saab ka rohkem raha, oleksin hea meelega kogu aeg alasti."

Viimasel ajal kogub Joonase sõnul populaarsust komme, et pulmaeelsele tüdrukute- või poissmeesteõhtule kutsutakse poseerima alasti mees- või naismodell. Selle suve jooksul leidis Joonas end lausa kahelt sedasorti ürituselt.

Loe Joonase huvitavast tööst ja tegemistest pikemalt värskest Eesti Üliõpilaslehest.