„On selge, et ega meie noortel mingit tegevust ei ole ja seepärast oleks jalgpall üks võimalus," lausus ta. „Tuleb vaadata, kes mängib. Oleks vaja vähemalt kümmet inimest, kes kaasa mõtleks, sest see on tiimitöö. Meil elab tegelikult päris suur kogukond ka mandril, seepärast on plaanis teha kaks võistkonda, üks mängib kodus ja teised väljas."

Kodumänge hakatakse mängima Piirissaare lennuväljal, kus viimati nähti õhusõidukit 1998. aastal. Väljaku suurus on 60 x 40 meetrit. Siim Avi sõnul on hetkel probleemiks jalgpalliväravad, sest neid pole saarel varem kunagi olnud.

„Peame nuputama, kas laseme kellelgi rauast ise keevitada või valmistame puust," lausus vallavanem. „Seoses kalastusperioodiga on meil olnud kiired ajad, praamiliiklus hakkas toimima 1. mail ja kõik on alles planeerimise järgus."

Rahvaliiga Peipsi alagrupis mängivad lisaks FC Piirissaarele ka Ahja, FC Kiired Jalad, FC Omad Joped, FC Peipsi, JK Mustvee, JK Räpina, NPK, Tõrvandi ja Äksi JK.

Jalgpalli Rahvaliigas pallib sel aastal 172 võistkonda ja ligi 3000 mängijat. Koos täiskasvanute ja noorte meistrivõistlustega võistleb sel hooajal ametlikel võistlustel Eesti Jalgpalli Liidu egiidi all 695 võistkonda rohkem kui 12 000 jalgpalluriga.