II Tähtvere vald 165 p.

III Luunja vald 163 p.

Kiili vallal läksid arvesse suusatamise 11. koht + kabe 2. koht + naiste korvpalli 7.-8. koht ja lauatennise 13. koht.

Kiili vald oli esindatud kõigil talimängudel kavas olnud 6 alal. Kabevõistkond, koosseisus Urmo Ilves, Imre Anton, Helina Rajasalu, Riivo Rohi ja Kärt Ilja, treener Diana Romanenkova läksid Lähte medali järele ja selle nad ka said. 36 punktiga saavutati väga tubli 2. koht! Super!

Meeste I laual saavutas Urmo 9,5 p. ja I koha, meeste II laual Imre 6 p. ja 6. koha, naiste laual Helina 7 p. ja 4. koha, poiste laual Riivo 7,5 p. ja 4. koha ja tüdrukute laual Kärt 6 p. ja 6. koha. Võitis Rae vald, kolmas oli Tartu vald. Finaalis osales 12 võistkonda.

Suusatamises saavutas Kiili vald 31 valla seas tubli 11. koha. N45 vanuseklassis saavutas tubli 5. koha Marje Ott (pronksmedalist jäi puudu 3,3 sekundit) ja 16. koha Virve Orav; N35 vanuseklassis 12. koha Marju Tempel ja 17. koha Katrin Soima.

Naiste arvestuses sai 20. koha Anneli Orav ja 23. koha Ly Pajur; M16 vanusegrupis 34. koha Kerth Aun; meeste arvestuses 35. koha Jaanus Tiisvend; M40 vanuseklassis 14. koha Einar Luup ja 20. koha Herkki Suurman. Meeste 4x5 km teatesõidus saavutas 7. koha Kiili I võistkond, koosseisus Andres Aamisepp, Martin Tammiste, Arno Aamisepp ja Mattis Jaama ning Kiili II võistkond, koosseisus Kerth Aun, Jaanus Tiisvend, Herkki Suurman ja Einar Luup 15. koha (osales 19 meeskonda).

Suusavõistlustel osales Andrus Veerpalu tütar Anette Veerpalu, kes võitis N16 vanuseklassis kuldmedali ning ka Anti Saarepuu, kes loomulikult võitis meeste 10 km sõidu. Suusavõistlustel osales kokku üle 300 võistleja. Suusatamise võitis Tahkuranna vald.

Lauatennises saavutas Kiili vald tubli 13. koha (eelmine aasta 14. koht). Võideti Mäetaguse valda ja Väike-Maarja valda, kaotati Kernu, Suure-Jaani, Põltsamaa ja Kehtna vallale. Võistkonnas mängisid Oleg Ratijev, Jaan Sinisaar, Terje Liivas, Vesta Lissovenko ja pesamuna Vitali Osmushkin. Võitis Tartu vald, teine oli Viru-Nigula vald ja kolmas Kernu vald. Finaalis osales 16 võistkonda.

Meeste korvpallis võitis Kiili vald D-alagrupis Tamsalu valda, kuid kaotused Haljala ja Võru vallale jätsid meeskonna alagrupis 4. kohale (kahju, oli võimalus palju kõrgemale tõusta). Kohamängudes 13. - 16. kohani kaotati esmalt Vasalemma vallale ning saadi loobumisvõit Karksi vallalt, seega 15. koht. Meeskonnas mängisid Ott Põldsaar, Mikk Rannik, Alari Kasemaa, Allen Talviste, Kris Pulver, Sven Kukemelk, Priit Allikas, Raul Kõiv ja Kaarel Loo. Treenerid Sten Vendel ja Karmo Allikas. Finaalis osales 16 võistkonda.

Kiili valla esindajana tänan kõiki sportlasi, kes valda esindasid, tänud Kiili vallavalitsusele, tänud bussijuhtidele – Arved ja Tõnu, tänud Kiili Spordiklubile. Kohtume 8.-10. juulil Rakveres, kus toimuvad Eesti valdade suvemängud.