Tänusõnad Märjamaale

Suur aitäh Märjamaa Valla Rahvamajale ja Märjamaa vallavalitsusele toetuse eest vabariikliku õpilaskonkursi „Tule minuga reisile ja avasta maailm uuesti!" läbiviimisel oma alevis. Tallinna inimesena ei osanud ma arvatagi, et sellises väikeses ja rahulikus paigas võib olla nii kaunis rahvamaja koos kinoga, nii abivalmis meeskond ja osaks saada nii soe vallavalitsuse tervitus.

Konkursi lõppfestivalile olid tulnud veerandsada võistkonda Paldiskist, Kääpast, Pärnust, Tallinnast, Valgast, Sillamäelt, Rõngust, Leisist, Põltsamaalt, Kurtnast, Surjust ja Järvakandist.

Eelnevalt olid nende parimad tööd eksponeeritud turismimessil Tourest 2014 ning Märjamaal andsime neile üle CWT Estonia poolt organiseeritud auhinnareisid.

Nad jäid kõik väga rahule nii üritusega kui võõrustajate vastuvõtuga. Hingematvalt ilus oli ka Tiina Gilli koostatud Euroopa slaidikava, mida kohalikel elanikel õnnestub ehk edaspidi kordusena näha.

Samuti soovin tänada Märjamaa Ettevõtjate Piirkondlikku Ühendust, kelle kaudu sattus minu eluteele ettevõtlusalane mentor Elviira Aruksaar. Temaga koos sain läbi käia kogu teekonna idee loomisest kuni projekti eduka teostamiseni. Vaatamata ülimahukale tööprotsessile oli see üks innustav ja arendav kogemus.

Kõigile Märjamaa noortele soovitan osaleda Entrumi koolinoorte ettevõtlikkuse programmis, kui on soovi midagi päris ise korda saata.

Aivar Kamal
Entrum koolinoorte start-up'i "Tule minuga reisile ja avasta maailm uuesti!" tegevjuht