Sellisel kujul hakkas võistkond tööle alles käesoleva aasta märtsis, sünnipäevaks sai lapsukesele 30. märts. "Sellele eelnes paarikuune ajavahemik, mille jooksul komplekteerisime meeskonna ning seda sõprade baasil, kellega olime tegelikult juba mõnda aega vabast ajast koos jalgpalli mänginud. Üldiselt oleme aga veel üsna vähe jõudnud terve meeskonnaga koos trenni teha." Esimene kodumäng Viimsi võistkonnale kaotati 2:3 (vaata videot), siis saadi võõrsil kätte magus 4:3 võit. Ehkki mängupilt on paremaks läinud saadi kolmandas voorus 0:4 kaotus JK Sisehoovi Legendidelt.



Koduväljak on omanäoline

FK Odratakkeli kodumänge näeb Pirita Velodroomi kunstmuruväljakul (vaata videot). "Arvatavasti on see ka üks omanäolisemaid jalgpalliväljakuid Eestis, ümber väljaku on velodroom," ütles Sander Salurand.

Toetajate armaadat ei ole veel tekkinud, esimesel kodumängul oli kohal viis vaprat poolehoidjat: "Siinkohal tänakski Odratakkeli poolt kõiki meie praeguseid ja tulevasi toetajaid. Lisaks annaks ka teada, et meie valgetel mängusärkidel on olemas kena koht sponsori logole, kui peaks olema soovijaid," kasutas Salurand võimalust.

Nimevalik oli meeleolukas

"Meie meeskond sai moodustatud sõprade baasil, kes eelnevalt olid niisama enda lõbuks jalgpalli mängimas käinud. Kuskil kaks kolmandikku olid juba pikemat aega koos mängimas käinud ning ülejäänud, kes hiljem lisandusid, olid teiste mängijate head sõbrad ning sulandusid seetõttu kiiresti kogu ülejäänud tiimiga. Rahvaliiga annabki võimaluse end sõpradega ühiselt teiste meeskondade vastu proovile panna, mis on palju põnevam ja adrenaliinirohkem, kui niisama omavahel mängimas käia. Positiivne on ka see, et saab mängida täiskohtumisi normaalmõõtmetega väljakutel, selline kogemus enamusel meie meeskonna mängijaist eelnevalt puudus," rääkis Sander.

Meeskonnaga seoses oli Salurandi sõnul kindlasti üheks meeleolukaks seigaks meeskonna nime valimine. "Toimus mitu tasavägist hääletusvooru ning lõppkokkuvõttes väljus võitjana just FK Odratakkel. Tahtsime, et nimi oleks nii eestimaine kui ka eriline ja FK Odratakkel tundus nendele tingimustele hästi vastavat," selgitas Salurand.