Novembrikuu algas väljasõiduga Tartusse, osalesime konverentsil „Lahe koolipäev 2010“. Konverentsi eesmärk oli õpilastele pakkuda üks unistuste koolipäev, mis oleks täis naeru, uusi ideid ja tutvusi ning huvitavaid teadmisi. Noortekonverentsil esinesid ja vastasid küsimustele Ain Mäeots, Peep Vain, Juku-Kalle Raid, Hannes ja Rasmus Kaljujärv, Uku Suviste, Tarmo Leinatamm jt. „Lahe koolipäev 2010“ oli sel aastal Vanemuises ja seal osales umbes 700 inimest.

Seoses ettevõtlusnädala ja töövarjupäevaga käis Ambla kooli lõpetajatele ettevõtlusest ja selle võimalustest rääkimas ettevõtja Janno Lehemets. Eesmärgiks oli õpilastele tutvustada ettevõtlusmaailma, et pärast lõpetamist oleks uue kooli ja eriala valik natukenegi selgem ja kergem. Külastasime ka Järvamaa aasta ettevõtet – ASi Kuma. Kumas tutvusime raadiotööga, nägime, kuidas valmivad ristsõnad ja milline on trükikoja igapäevatöö. Veel käisime ekskursioonil Põltsamaa Felixis, kus peale kõrremahla tegemise jääb meelde ka kõrge temperatuur tehaseruumides ja tugev veinilõhn koridoris.

Tantsupisiku on endale aga saanud Ambla ja Aravete tüdrukud. Nimelt hoo sai sisse kahe kooli ühine showtantsutrenn. Trennid toimuvad igal teisipäeval Ambla kooli saalis. Hääletuse käigus saime endale nime Femme. Kohe on ka valmimas ühine tantsukava, mis loodetavasti päriselt saab valmis selle aasta jõuludeks. Kindlasti näete meid esinemas juba varsti.

I–IV klasside õpilased tähistasid 24. novembril kadripäeva kostüümipeoga. Lisaks esinemistele toimus kadripäevateemaline viktoriin ja teatejooksuvõistlus. Õpilased käisid ka kadrisante mängimas lasteaia lastele, kes väga tublisti kadridele kaasa elasid ja mõistatusi lahendasid.

Esimese advendiküünla süütasime 29. novembri hommikul. Koolis käis külas advendituld jagamas Tõnu Linnasmäe.

1. detsembril tuleb Ambla Lasteaed-Põhikooli külla Riigikogu liige Tõnis Kõiv, koos temaga tähistame koolis kodanikupäeva.

Kõigi meie ürituste ja tegemistega saate kursis olla, külastades Ambla Lasteaed-Põhikooli kodulehekülge. Ootame Teid vaatama ja valima oma lemmikut kooli õpilaste fotonäitusele „Suvest sügisesse“ ja kindlasti jõulupeole.