Ülejäänud loodetavasti valmivad hiljem. Filmitegijate hulgas olid RVG, RÜGi ja Lähte Gümnaasiumi õpilased, erinevate kõrgkoolide üliõpilased, RVG vilistlased ja RVG õpetajad.

24 tunni jooksul filmi teha on väga intensiivne protsess: magada saab vähe, adrenaliin on kogu aeg veres ja lisaks saab ka alati kõvasti nalja. 19. oktoobri õhtul, kui filmid linastusid, oli Vesiroosi aula rahvast tulvil.

Kõik ei mahtunud istumagi. Lisaks üheksale konkursifilmile näidati ka kahte BFMi 2. kursuse äsjavalminud tummfilmi, mida režissöör Jürgen Volmer ja produtsent Rainer Kala lühidalt tutvustasid.

Kõik filmid olid huvitavad vaadata, nalja sai päris palju, aga oli hingeminevat nukrust - saalitäis publikut pinevalt ekraanil toimuvale kaasa elamas.

Ohtralt sai seekord nalja valimiste teemal.

Mitmes filmis oli eneseirooniat ja teravmeelse puändiga hiilgas Lähte Gümnaasiumi film. Võidufilmile elas publik kaasa lausa ebaeestlaslike ovatsioonidega.

Pärast filme tuli lavale räppi ja rokki ühendav Rapla ansambel Str. of Dreams ja emotsioone tuli juurde.

Grand Prix, publikupreemia ja parima näitleja auhinna andis žürii RVG abituriendi Sander Saardi filmile Angelina. Angelina on ilus ja heade näitlejatöödega märulifilm, romantiline ja hingeminev. Väga võrdne konkurent võidufilmile oli eelmise aasta võitja, RVG abituriendi, Siim Andrespoki film Arhailised.

Valimispropaganda lainetes purjetav film peegeldas tegelikkust ja naerutas publikut algusest lõpuni.

Parima operaatori preemia sai filmi Taak operaator Peeter Koll - RVG vilistlane, kes esindas TTÜ filmiklubi.

Parima näitleja preemia sai RVG 10. klassi õpilane Ergo Pajuväli filmist Angelina. Erinevate auhindadega said pärjatud ka ülejäänud filmid.

Kõige lõpuks tänati suure aplausiga korraldajaid RVG õpilasesindusest.

Ideedega aitasid kaasa Jürgen Volmer, Siim Andrespok ja Raigo Saariste. Promo aitasid teha Geir Stint, Grego Org ja Kevin Rumm. Žüriis olid sel korral filme hindamas Valter Uusberg, Elis Tootsman, Rainer Kala ja Felix Laasme.

Kaader tänab südamest kõiki toetajaid, kelleks olid: Rapla vald, Rapla Vesiroosi Gümnaasium, Kulka, Mamma, Oriflame, Valtu vein ja TTÜ filmiklubi.