"Pärisin aru parajasti reklaamtreilerit teisaldanud ja protokolli koostanud ametniku käest, kuid tema ütles, et tal ei ole õigust kommenteerida. Seega põhjalikku selgitust ma ei saanudki," ütles Kross Delfile.

Krossi sõnul olid tal kõik vajalikud load ja lepingud koostöös reklaamifirmaga olemas ning mingisugust põhjust Savisaart kritiseeriva plakati äraviimiseks ei oleks tohtinud olla.

"Seega minu väide on selline, et see on administratiivne sekkumine valimiskampaaniasse ja see peaks olema igal juhul õigusriigis keelatud," ütles Kross.

Kross meenutas ka, et see on teine kord, kui nende valimisplakateid on maha võetud. Esimene kord võeti Krossi väitel plakatid maha Tallinna bussidest ning siis väideti, et põhjuseks oli lepingu rikkumine, kuna IRLi plakatid asendati Krossi plakatitega. "Mis on ju täiesti absurdne väide," ütles Kross.

IRLi linnapeakandidaadi sõnul kavatseb ta järgmiseks välja selgitada selle, kuhu treilerplakat viidi, miks see teisaldati ning üritada seda esimesel võimalusel oma kohale tagasi saada.

Krossi reklaamplakatil oli tekst: "Savisaare korruptsioon võtab Su perelt 1000 eurot aastas. Teeme sellele lõpu".