„Praegu ma sõna otseses mõttes elan siin ja hoian asjadel ning tööde käigul silma peal. Augusti keskpaigaks peaks olema juba võimalik siin mängida," ütles Kasela. Idee tekkis sellest, et sulgpallimäng on saavutamas üha suuremat populaarsust. Sulgpall ei ole Tondiraba Tennisekeskuses uus tulija, praegugi on seal neli väljakut olemas. Kuna aga ruumi on vaja teha veel ühele tenniseväljakule, tekkiski mõte, et sulgpall võiks kolida päris oma majja. „Ala populaarsust näitab seegi, et niipea, kui saime üles halli seinad koos sildiga „Tondiraba Sulgpallihall" võeti kohe meiega ühendust ja sooviti trenni tulla," ütles Kasela.
Ehitus
Sulgpallis annavad tooni naised

Ehkki kõige tuntum ja edukam Eesti tegevsulgpallur on Raul Must, siis tegelikult on Eestis praegu naissulgpallurite ajastu. Kati Tolmoff, kes osalenud ka Olümpiamängudel, on aktiivse sportlaskarjääri lõpetanud. Siin-seal ta siiski võistlustel osaleb ning on neil ka üpris edukas, mängides praegu ka näiteks Taani kolmandas liigas. Peale on aga tulnud uus põlvkond, nende seas äsja Universiaadil 9. koha saanud Laura Vana. Lisaks temale on maailma esikahesaja hulgas Karoliine Hõim ning Getter Saar. Noor ja andekas Kristin Kuuba üllatas kõiki maikuus, kui võitis Eesti sulgpalli superkarika.

Klubiruumid ja grillinurk

Kui oled Tondiraba tennise- või sulgpalliklubi liige, siis avanevad sulle uksed, mis igale ühele avatud ei ole. Siin toimuvad võistlustejärgsed järelpeod, kuid ruume saab kasutada ka muudel puhkudel: „See on klubiliikmete sotsialiseerumise koht ja on väga populaarne paik. Ei ole nii, et pärast mänge lähevad kõik kohe laiali, ikka istutakse siin koos," ütles Kasela.

Tennisekeskuse treener Aivo Ojassalu meenutab seda, et Tondiraba tenniseklubis on elanud ja ööbinud ka mitmed väliskülalised: „Aastaid tagasi mängisid siin Davis Cupi mänge sloveenid Grega Zemlja (ATP 43) ja Blaz Kavcic (135). Nad ütlesid, et ei ole kunagi nii head vastuvõttu saanud ning sellistes ruumides turniiri ajal viibinud." Grillinurk on samuti kasutamiseks kõigile klubiliikmetele.
Klubiruum