Uudistajaid jätkus mõlemale poole. Kumbagi etappi läbisid võistlejad kolmel korral. Oli mürinat, pidurite vilinat, tolmupilvi... Rajalt välja keegi ei põrutanud, lömmi sõideti vaid üks tänavale piiripostiks toodud tünn.

AS Valdek Keila rahvasprindi võitjaks tuli tänavu Jaan Tammor, mullune võitja Rain Rannala pidi leppima 4 WD klassis neljanda kohaga. Temast kiiremad olid veel Aiko Aigro ja Andri Sepp.

Üle 1,8-liitrise mootoriga kaherattaveoliste autode klassis teenis võidukarika Sander Siniorg autol Honda Civic Type-R.

Teiseks tuli Andrek Põllumäe, kolmandaks Raido Subi. Niinimetatud väikeste klassis osutus parimaks Honda Integral võistelnud Karel Tölp, järgmesid Argo Kastik ja Gleb Bogdanov.

Kuni 18-aastaste noorte arvestuses alistas konkurendid Honda CR-X-il sõitnud Karl Martin Volver Kaspar Kasari ja Girts Ozoninši ees.

Seitsmest naisvõistlejast oli kiireim Margit Mäekivi. Nagu eelmiselgi aastal, tuli ka tänavu teiseks Sirje Potisepp. Kolmas oli Tiina Ehrbach Keila spordiklubist Vilgasralli.

Suurt elevust on alati tekitanud Ladade ja Moskvitšide võidusõit. SU klassis võitis sprindi Rainer Meus, Moskvich Liiga arvestuses oli parim Ermo Jeedas.

Keila sprint kuulus kaheksanda etapina Eesti Autospordi Liidu karikavõistluste arvestusse.

Ainus kannataja – lömmi sõidetud tünn

Roolis Tiina Ehrbach

Autod rajal, „ sussid” jäid maha.