Olin natuke pahane, jäin aega parajaks tegema, kuid kui olin need 35 minutit surnuks löönud,  pikendati teadetetablool veel aega 20 minutit. Praegusel tehnikasajandil oleks ehk ka ettevõttel võimalik kindlaks teha, millal see kauaoodatud rong siis tuleb ja ka väljub. Siis saaks ka reisija selle raiskuläinud tunnikese paremini veeta.

Ja kui viltu minema hakkab, läheb edasi. Korraga pudeneb midagi kahtlast mulle pähe ja selga – see ju ehtne tuvi sõnnik. Õnneks seekord kuivanud, kuid vähe eemal plärtsatas lausa soe portsjon vastu maad. Jaamaesises katusealuses, kus ilmselt olid kunagi valgustid, jalutavad ringi tuvid ja puistavad oma kasutatud toidujäägid rongiootajate kaela. Kõrval putka katuselt ripub alla ja  lõhnab ebameeldivalt linnu korjus. Mul hakkab kõike seda vaadates halb. Tahame ju olla eurooplased, ehitada kiirtee Euroopa südamesse, aga oma uksesise oleme ikka  täiesti kasimata jätnud.

Õnneks on tulemas suurpuhastus laupäev ja järsku saab ka Balti jaam sellest osa võtta. Ja veel oleks tore ,kui meie politsei leiaks ikka vahetevahel ka aega Balti jaamast läbi astuda ja mõningaid „härrasmehi“ korrale kutsuda.