Nõnda oli reedel toimunud mõõduvõtmine esmase võistluskogemuse andmiseks ja innustamaks noori asjaga rohkem tegelema. "Mitmed võistlejad on näidanud häid tulemusi ka varasematel Eesti meistrivõistlustel, aga tähelepanuväärseks peaksin just paljude esmakordselt võistlusele sattunute häid esitlusi" tunnustas korraldaja noori võistlusel osalenuid. "Tänastele Eesti tippudele on tarvis väärilist järelkasvu ja toimunud võistlus näitas, et korralikul tasemal harrastajaid leidub küll."

Rubiku kuubiku lahendamisel on üsna võrdses seisus nii 7-aastane kui ka 70-aastane ning nõnda osales ka mitmeid üsna noori võitlejaid. Näiteks Jevgeni Fjodorov Kolga Keskkoolist õpib alles 7. klassis, kuid jõudis individuaalarvestuses 11. kohale. Noorimaks osalejaks oli aga Samuel Botsinski Tallinna Juudi Koolist. Samas on ka paljud Eesti tipptasemel lahendajad alles kooliõpilased ning mitmed neist alustasid võistlustel osalemist juba põhikoolis.

Võistluse kiireima aja sai kirja Andreas Pung Tallinna 21. Koolist, kes lahendas Rubiku kuubiku 11,96 sekundiga. Samas näeb võistlusformaat ette viite järjestikkust lahendamist ja selle pealt keskmise tulemuse võtmist, mis näitab paremini võistleja taset.

Antud üritus oli võistkondlik ja meeskonna koosseisu kuulusid 2 õpilast, mis tähendab, et edukaks esinemiseks pidi iga kool välja panema vähemalt 2 kiiret lahendajat. "Vähemalt 2" kuna võistkondade arv kooli kohta ei olnud piiratud. Seda väimalust kasutas ka näiteks Gustav Adolfi Gümnaasiumi, mille eest olid väljas kaks võistkonda, ja mis said vastavalt 2. ja 7. koha.

Kõige kiiremaid võistkonnad olid:

1. Tallinna 21. kool

2. Gustav Adolfi Gümnaasium

3. Kose Gümnaasium

4. Tallinna Reaalkool

5. Tallinna Nõmme Gümnaasium

6. Kolga Keskkool

Võistluse toimumist toetas Ludo lauamängupood.

Vaata, kuidas tegi kehtiva maailmarekordi austraallane Feliks Zemdegs:
Kehtivad Eesti rekordid Rubiku kuubiku lahendamises on 9,81 sekundit (parim tulemus) ja 11,24 sekundit (viie keskmine) ning need kuuluvad Anti Ingeli nimele.