„Väga hea, et tulime välja ainult oma meestega," kommenteeris JK Welco Elekter III peatreener Mikk Valtna. „Hooaja alguses ei olnud pilt üldse nii hea, aga nüüd on mehed kõvasti arenenud, väga tore on seda vaadata."
JK Welco Elekter III

Segadus kaartidega

Kohtumise esimene poolaeg möödus tasavägiselt ja võrdselt, mõlemad meeskonnad näitasid igati korralikku mängu. Veelgi võitluslikumaks läks mäng teisel poolajal, kui meeskonnad edasipääsu juba peaaegu käega katsuda said. Oluliselt jõulisemat mängu näitas FC Dnipro, kes lisaks esimesel poolajal teenitud kollasele kaardile veel teisegi sama värvi kaardi oma kontosse sai. Tekkinud olukord põhjustas päris palju elevust, sest Welco Elektri mängijate arvates teenis üks ja sama mängija juba teise kaardi ning seetõttu nõuti kokku punast kaarti ja mehe mängust eemaldamist. Kohtunik suutis mehed siiski maha rahustada ning hilisematest videokordustest oli ka näha, et FC Dnipro poolt teenisid kaarte erinevad mehed.

Pärast segadust jätkus mäng mõlemalt poolt tugeva survega ja lõpuks saatis edu FC Dnipro mängijaid, kes suutsid teenitud kauglöögist kohtumise ainukese värava lüüa. JK Welco Elekter proovis veel kastaneid tulest välja tuua ning viimasel minutil teenitud nurgalöökidega see peaaegu ka õnnestus, aga enne viigiväravat kõlas lõpuvile.

Järgmisel hooajal uue hooga

Tartu meeskonna kapten Riho Rokk jäi hoolimata kaotusest võistkonna esitusega igati rahule. „Me ei suutnud enda võimalusi lihtsalt ära lüüa. Lõpus valmistusime juba 0:0 viigiks, aga siis karistas vastane ära. Eks natuke jäi lõpus puudu ka õnnest, sest vastastel püüdis üks mees palli ju kahe jala vahele kinni. Kokkuvõttes tegime enda poolt ikkagi väga hea mängu ja meeskonnaga võib väga-väga rahule jääda!"

Kuigi JK Welco Elektri jaoks on Rahvaliiga selleks hooajaks lõppenud, vaatavad nii peatreener Valtna kui kapten Rokk tulevikku lootusrikkalt ning lubavad järgmisel aastal paremate tulemuste ootuses tagasi olla.

Vaadake videost mängu tipphetki ning teise poolaja kaardiolukorda. (mõnes kõrgema taseme mängus oleks siit võinud ehk otse punasegi väänata - toimetus)

16-st Rahvaliiga mängust on hetkel teada 12-ne tulemused:

Äksi vs. Kohila Kolvid 5 - 1
LiVal Sport vs. Valgu 5 – 2
Sompa Jääkarud vs. Mäetaguse SK 2 – 2 (penaltitega 3-2)
Kiili JK vs. C.A.V. 7-3
JK Ropka Koprpus vs. Lõvipojad 3 – 0
Tubala Tuulikud vs. Rakvere Wiswald 2 – 12
JK Pärnu-Jaagupi vs. SK Tapa 4 – 1
JK Sisehoovi Legendid vs. JK Vatla 3 – 3 (penaltitega 2-1)
FC Oru United vs. BTIsolatsioon 0 – 19
Kuremäe vs. SuEma 6 – 3
FC Salme vs. JK Nirvaana 6 – 4
FC Dnipro vs. JK Welco Elekter III 1 – 0