Kalleim elumaja on aga suursugune 900 ruutmeetrine villa Kakumäel. Rahakotist tuleb välja võtta 2,99 miljonit eurot. Selle eest saab 900-ruutmeetrise hoonete kompeksi, mis asub 3600-ruutmeetrisel maalapil.

Elamukompleksis on 3 basseini, sh.välibassein koos skulptuurse purskkaevu ja valgustusega, 3 kompleksset kööki, mis on varustatud nii gaasi- kui ka elektripliitidega, 9 tualettruumi, 3 vannituba, mitmed duširuumid, garderoobid, majandusruumid, 2 garaaži 3-le autole, korralik veinipööning, kus riiulitele mahub 800 veinipudelit, piljardisaal koos baari ja puhkenurgaga, lift, 2 kaminaga saali, 2 erisüsteemset sauna koos puhkeruumidega, spordisaal jne.

Elamukompleksis on peale 9 televiisori nii siseruumides kui ka välisterrassidel statsionaarselt sisseehitatud mitmekanalilised muusikasüsteemid ja muidugi ka kogu territooriumil leviv WiFi.

Aga lisaks rahakotile peab ka hoiupõrsa katki lööma, hinnale lisandub nimelt spetsiaalselt selle hoonetekompleksi tarbeks tellitud ja valmistatud eriti hinnaline mööbel ja valgustid, millede hind määratakse kokkuleppel.

Merevaade Meriväljal ning loss Laitses

Meriväljal, Vaate teel, asub 2,6 miljoni eurone eramu. Maja on projekteeritud nii, et kõikidest tubadest avanevad merevaated. Liivarand on jalutuskäigu kaugusel, ca 500 m.

Hiljuti kirjutasime Laitse lossi korterist, kui aga kõlisevat on rohkem, siis saate 2,5 miljoni euro eest osta kogu 17 300-ruutmeetrise krundi ja 1500-ruutmeetrise üldpinnaga Laitse lossi.
Tallinna vanalinnas, Pikk tänav 49, asub 8 korterit ja keldrikorrust peitev hoone, millel suurust 746,7 ruutmeetri jagu. Tasuda tuleb selle eest 2,3 miljonit eurot.
Samuti vanalinnas, Kuninga tänaval, asub maja, millel pinda 750 ruutmeetrit. Kolmel korrusel asub kolm korterit ning 1. korrusel garaaž.
Viimasena tooks välja ka ühe soodsama, 1,8 miljonit eurot maksva maja. Asukoht on Kadriorg ja Kodula tänav. Hoones asub kaks korterit ning äripind. Üldpind on 629 ruutmeetrit.