Keila Kool on ilus ka õhust vaadates

Pikki vahemaid multikopter ei läbi. Ühe akutäiega püsib multikopter õhus 10-15 minutit, olenevalt tuule tugevusest.

Küsimusele, mis saab siis, kui mõni mootor lennu ajal seisma jääb või tiivik puruneb, vastab Eero, et kindluse pärast neid kaheksa ongi. „Minul on lennus üks tiivik katki läinud, aga kopter lendas edasi ja ei saanud arugi. Tehniliste kirjelduste järgi suudaks lennumasin turvaliselt maanduda ka siis, kui kaheksast kolm tiivikut seisma jäävad, eeldusel, et sedasi juhtub kopteri ühel küljel."

Huvi lennunduse vastu päris Eero oma isalt. Isa Aado Salumäe on juhtinud Keila mudellennuringi juba mitukümmend aastat. Aerofotosid hakkas Eero tegema eelmise suve lõpus ja nüüd, mil asi käpas, ootab ta uut suve, et palju ilusaid pilte teha. 

Selline näeb välja lendav multikopter

Missugune Keila kant või hoone on suutnud üllatada?

Eero: „Kuna isa on ka aerofotosid teinud juba sellest ajast, kui pilte tuli veel ise ilmutada, siis olen Keilat õhust üpris palju näinud ja seepärast midagi väga üllatavat ei ole. Kui, siis meenub kultuurimaja katusesse pleekinud redeli kujutis, see oli päris tore avastus."

Küsimusele, mida tahaks tulevikus kindlasti pildistada, jagas ta vastuse koha ja aja järgi. „Kui ajast rääkida, siis ootan Keila päeva koos lauluja tantsupeoga, mille loodan jäädvustada. Samuti on mõned lühifilmi mõtted, mida püüaks suve jooksul teoks teha, aga need on hetkel veel ideetasandil."
_________________________________________________________________
Info:

Eero Salumäe on elanud peaaegu kogu elu Keilas ja siin ka koolis käinud. IT eriala omandas Kristiine teeninduskoolis, mille lõpetas 2004.

Kuigi praegu elab väljaspool linnapiiri, on ta töö ja elu ikka Keilas.

Harju Elektris peab ta arvutiinsener- andmeturbespetsialisti ametikohta.

Eero Salumäe aerofotosid saab näha aadressidel: www.seeit.ee või www.facebook.com/aerofotod
Eero Salumäe jagab oma hobi isa Aado Salumäega