Klooga lasteaed on tegutsenud selles majas 50 aastat, 24. oktoobril tähistame juubelit. Juubeliüritust on pärast remonti lausa lust pidada ning ilusatesse värskelt remonditud ruumidesse ei ole ka külalisi piinlik kutsuda.

Esitasime toetuse taotlusprojekti Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusele (EAS) veebruaris 2013 ning juunis saime teada, et töid lasteaias toetatakse regionaalsete investeeringutoetuste andmise programmi vahenditest. 

Lasteaia tuba enne remonti.
Lasteaia tuba pärast remonti

Nüüd on projekt ellu viidud. Klooga lasteaias on kvaliteetne ning turvaline õppe- ja kasvukeskkond. Lasteaias on uus elektrisüsteem, mis vastab ohutusnõuetele, ja siseruumide seinad, laed uue värske väljanägemisega. Personal ja lapsed tulevad rõõmsal meelel lasteaeda.

Suvepuhkus on läbi ja taas on maja täis laste siginat-saginat. Päriselt lõpetamata on veel remondijärgsed koristustööd, kuid ilusad ilmad annavad võimaluse lastega palju õues viibida ja nii saab ka toad lõplikult korda.

Täname kannatlikke lapsevanemaid, kuna saime maja avada lastele kaks päeva lubatust hiljem.

Suur tänu meie maja tublidele töötajatele, kes nägid enne remonti ja pärast remonti suurt vaeva asjade pakkimisega ja nüüd puhastamisega. Aitäh, et tulite maja kraamima ka ilusal pühapäevasel päeval, et saime alustada esmaspäeval tööd lastega.

Täname Keila vallavalitsust, kes suutis leida vahendid, et lisaks uuele elektrisüsteemile saime uued värvirikkad seinad rühmatubadesse.

Klooga Lasteaia elektripaigaldise ja lagede remonttööd toetas regionaalsete investeeringutoetuste andmise programm.

Täname Ettevõtluse Arendamise Sihtasutust ja Regionaalministri valitsemisala.