Rahvaliiga 2012. hooajal tõestasid JK Sisehoovi Legendid mängijad oma toetajatele, et tegemist on ambitsioonika grupiga, kelle peatamisega on kõigil raskusi. Hooaega alustasime kuulsa sõjaväe ülemjuhataja Laidoneri koduväljakul Linnujalad nimelise meeskonna vastu, kelle vastu panime paremuse maksma seisuga 7:1. Järgmine võõrsil toimunud lahing toimus FC Odratakkeli vastu, keda võideti 4:0. Jalad valgeks saanuna sammusime edasi aina ülesmäge, kui purustasime JK Viimsi 22:1. Pärast võitu JK Pirita Reliikvia 10:2 ja C.A.V 9:1 üle, mõistsime, et tänavune eesmärk - võita Rahvaliiga, polegi nii kättesaamatu. 
Foto: JK Sisehoovi Legendid

Tänavuse Rahvaliiga 1/16-finaalis oli meil au võõrustada Pärnumaalt pärit JK Vatla meeskonda, kellega tulise võitluse järel seisuga 3:3 normaalaja lõpetasime. Võitlus jätkus 11-meetri karistuslöökidega, kust väljusime seekord võitjatena. 1/8 finaalis alistasime koduväljakul 5:4 Kuremäe meeskonna. Veerandfinaali jaoks pidi meeskond sõitma Heade Mõtete Linna, kust tagasi tuldi veel paremate mõtetega, kui sealsed pallivõlurid veenvalt 5:0 alistati.

123-st meeskonnast oli järel 4, kui pidime taaskord ette võtma rännaku võõrsile, seekord Narva, kus võõrustas meid tiitlikaitsija ja hilisem tänavune võitja Narva Elektrijaamad. Rasketest vigastustest kimbutatud meeskond pidi poolfinaalis seisuga 0:2 vastaste paremust tunnistama.

Hooaja viimast, Rahvaliiga 3.-4. koha mängu võõrustasid Legendid Maarjamäe staadionil. Esimese poolaja lõppedes säras iga Legendi silm, nimelt hoiti Tartust külla sõitnud meeskonna vastu 3:0 edu. Liigsest särast pimestatud Legendide fännid ei suutnud oma silmi 90. minuti möödudes uskuda. Slaavi verega rikastatud BTIsolatsioon oli suutnud viigistada ja järgnes penaltiseeria. Kurvastuseks seekord Legendidele õnn ei naeratanud ja nii tuli auhinnalisest kohast suu puhtaks pühkida.

Viimased mängud on olnud äärmiselt õpetlikud ja nende suurte kogemuste najal sammub JK Sisehoovi Legendid uue hooaja poole. 2013. aasta tõotab tulla Legendide jaoks suurim ning katsumusterohke, kuid kindlasti edukas.
Foto: JK Sisehoovi Legendid

Täpsem info JK Sisehoovi Legendid facebooki lehel._________________________________________________

Rahvaliiga paremusjärjestus 2012.aastal

1.   Narva Elektrijaamad
2.   EE Õlitööstus (Narva)
3.   BTIsolatsioon (Tartu)
4.   JK Sisehoovi Legendid (Haabneeme)