Enamus võistkondi oli Loksa Gümnaasiumist, kuid oli ka kaks täiskasvanute võistkonda. MTÜ Spordiklubi Suusavägi oli seekordsel võistlusel väljas nii meeskonnaga kui ka naiskonnaga. Loomulikult on kahju, et sellel aastal ei saanud osaleda eelnevatel aastatel väga edukalt võistelnud võistkond Tühikargajad, ega olnud ka SK Rada võistkonda. Ootame neid kindlasti järgmisel aastal Suusaväega mõõtu võtma. Suur tänu Erti Paalbergile, kes mõlemad Suusaväe võistkonnad kokku kutsus.

Esimesena jõudsid finišisse võistkond Suusavägi mehed ajaga 12.25,6. Võistkonda kuulusid: Tauno Hang, Erki Aadli, Tarmo Amer, Ilvard Eeriksoo, Rain Gussev, Silver Loderaud, Kullar Veersalu. Auga teenitud võit!

Ajaga 13.03,7 oli teisena finiš 11.a klassi võistkond, kuhu kuulusid: Liis Sindeva, Alex Tammemäe, Silvia Piikmann, Miron Storožev, Mart Tamm, Anton Rohtla, Pent Paalberg. Nemad olid oma vanusegrupi võitjad. Teiseks selles vanusegrupis jäi 9.a klassi võistkond ajaga 14.46,4, võistkonda kuulusid: Kristo Metus, Martin Rumm, Marit Vaho, Helina Piibeleht, Ranno Rõhlik, Andre Martov, Justus Allemann.

7-8 klasside arvestuses võitis ajaga 14.29,4 esimese koha 8.a klassi võistkond koosseisus: Siim Aksel Amer, Caro-Lyn Kuzmin, Rauno Nooska, Andro Veiler, Igor Valk, Hanna-Eliise Kiviberg, Lauri Vilumaa. Teise koha sai 7.a klassi võistkond ajaga 15.42,9, võistkonda kuulusid: Andres Burov, Kaarel Eelmäe, Jan Magnus Kruusala, Märt Mägi, Kendra Kari, Anastasia Vandysh.

Võistkond Suusavägi Naised jõudis finišisse ajaga 16.16,1, mis on igati tubli tulemus ning naiskondade arvestuses neile ka  esikoht. Võistkonda kuulusid: Kaija Hang, Epp Paalberg, Ille Salumäe, Marelle Süda, Ulvi Moks, Janette Roopa, Merja Laagriküll.

Kuni 6 klassi arvestuses sai esikoha 16.34,0 6.a klass, võistkonda kuulusid: Marko Metus, Argo Jürimets, Ike Kaugerand, Sandra Vilumaa, Rainer Piikmann, Grete-Geteli Võõsa, Engela Rajamägi. Teise koha selles vanuserühmas sai ajaga 18.40,6 5.b klass, võistkonda kuulusid: Daniil Rumjantsev, Polina Kabarukhina, Sofia Kabarukhina, Aljona Timofeitšuk, Vladislav Petrovichev, Sergei Volkov, Kirill Pronko. Kolmas koht läks ajaga 19.07,2 5.a klassil, võistkonda kuulusid: Kevin Fjodorov, Kaja Metsar, Reeli Alajärv, Anne-Mari Adler, Ines Jendek, Alice Sirtse, Pert Paesüld. Tubli võistluse tegid ka 4.a ja 3.a klassi võistkonnad.

Võistluste peakohtunik oli Aarne Idavain, korralduslikult aitas võistluse läbi viia OÜ Loksa Ujula juhatuse liige Rainer Lapp, muusikat mängis ning võistlejatele andis läbi mikrofoni juhiseid Lauri Metus.

Finišis ootas osavõtjaid tee ning kõik said auhinnaks maitsva kringli. Kuna kuum tee oli seekord saanud eriti maitsev ning ilmselt tingis janu ka eriti soe ilm, siis tee sai väga ruttu otsa. Järgmisel korral teeme jooki rohkem, et ikka kõigile jaguks.

Suur tänu võistluste läbiviijatele ja kaasaaitajatele, tee keetjatele ning kaasaelajatele. Loomulikult kõige suurem tänu osalejatele ja võistkondade eestvedajatele.

Jooksuaasta on hästi alanud! Kui rallisõitjatele soovitakse: „Nael kummi!", siis soovime meie jooksjatele: „Libedaid ketse!"

Esimene võistkond finišis

Kõige nooremad osalejad 3.a

Vanuseklass 3-6  I koht - 6a klass

Vanuseklasss 7-8 I koht -  8.a

Vanuseklass 9-12 1. koht -  11.a.

Võistkond Suusavägi mehed

Võistkond Suusavägi naised