Esimesed finaali pääsejad on selgunud ka B-tugevusgrupis. Naiste Harju regioonis kohtusid omavahel Kiili SK I ja VK Kramp N1 ning TTÜ Neemeco ja Retro. Esimeses kohtumises oli Kiili naiskond kindlalt 3:0 parem VK Kramp naiskonnast, andes Kiili fännidele võimaluse kodus toimuval finaalturniiril ka omadele kaasa elada. TTÜ Neemeco ja Retro vaheline kohtumine möödus aga tõusude ja mõõnadega mõlema võistkonna jaoks. Mängu võitis TTÜ Neemeco tulemusega 3:2 (-18, 19, -22, 16, 9). Kolmanda finaali pääseja selgitavad sel nädalal VK Täht ja Peetri sõbrad, kes mõlemad on hooaja jooksul heas mänguhoos olnud.

Naiste lõuna regioonis on kahele finaalikohale võistlema jäänud veel viis võistkonda: Paide VK, Tõistmuudu, Tõrva VK, Võru Vald ja Tartu SS Kalev. Naiste ida regioonis on edasipääseja juba selgunud. Kunda NT ja Narva SK Energia vahelise poolfinaali kohtumise võitis kindlalt Narva naiskond tulemusega 3:0 ning tagas endale pääsu finaalturniirile.

Meeste B-tugevusgrupis on jäänud kõikides regioonides veel pidada viimased võistlused, selgitamaks välja finaali pääsejad.