Põnevust tõesti jagus. Rõuge meeskonnal jäi täna Võru spordikeskuses staadionil peetud mängus kullavõiduni vaid kukesamm, sest teise poolajal asuti veerandtunnise mängu järel pärast trahvikastis Reijo Künnapuu vastu tehtud viga Tauno Kikase realiseeritud penaltist 1:0 juhtima. Ka mängu esimesel poolajal domineerivam olnud ja mitmeid häid värava löömise momente omanud Rõuge meeskond oli eduseisus veel kolm minutit enne normaalaja lõppu, kuid siis lõi Rantipol viigivärava.

Selg vastu seina, oli Rantipoli meeskond normaalaja viimasel kümnel minutil üha rohkem rünnakule tõusnud ning pingutusi krooninud värava põmmutas Lauri Kunzalt saadud söödu järel umbes 20 meetrilt vahetusmehena väljakule tulnud Rait Kooser.

Tema oli ka sama mees, kelle karistuslöögist tehtud tsenderduse järel Rõuge väravavahi Indrek Ivaski üle mänginud Andrei Kiš lisaaja kuuendal minutil Rantipoli 2:1 ette viis.

Nüüd oli Rõuge kord raskest seisust välja tulla - seitse minuti hiljem lõi Andreas Aru oma 30 meetrilt Rantipoli seni peaaegu veatult tegutsenud väravavahile Taavi Sarapuule ootamatult lati alla 2:2. Rohkem väravaid ei löödud ja võitja selgitamine jäi penaltiseeria hooleks.

Kummagi meeskonna esimesed lööjad, Tauno Kikas ja Robert Kruuda tegid oma töö kindlalt ära. Siis sai Taavi Sarapuu käe ette Andreas Aru löögile ja Lauri Kunza tabamus viis penaltiseeriat juhtima Rantipoli.

Otsustav penalti.

Seejärel lõi Oliver Ossipov Rõuge poolelt latti, ise penaltit lööma läinud Sarapuu mängis aga oma Rõuge ametivenna üle ja Rantipol juhtis juba 3:1. Reijo Künnapuu tabamus andis Rõugele veel õhkõrna lootuse, kuid siis pani Rait Kooser kuldse punkti - 4:2.

VAATA, fotosid lisaks siit.