Tallinna Lepatriinu lasteaeda piirava hoone sein enne
Suvi otsa otsiti taga värve, siis kunstnikke. MTÜ liikmete ja vabatahtlike jõududega värviti augustikuus grafiti lõpuks üle ja tulevane putukamaailm sai kauni helesinise taeva.
Kunstnike leidmine aga võttis aega. Asi tundus juba üsna lootusetu, september käes ja ilmad aina külmemad - kas saab üldse tehtud sel aastal? Hoogne teavitamine sotsiaalmeedia kaudu aga kandis vilja ja nädalaga oli meeskond koos, seejuures lausa rahvusvaheline. Kiiresti vaadati üle sein, pandi paika kavandi põhijooned ja asuti asja kallale. 10. kuni 14. oktoobrini väldanud usina ja ennastunustava maalimise hoos moondus sein imekauniks võlumaailmaks. Kaasa lõid ka Lepatriinu lasteaia lapsed, kelle joonistatud on kõige pisemad triinud.

Seinast on juba praegu saanud nii lasteaia laste kui ka ümberkaudsete majade laste lemmik, mida käiakse uudistamas nii üksi kui vanematega. Tegemist on lausa õppematerjaliga, sest erinevaid putukaid-mutukaid, lilli, marju, seeni ja muid tegelasi on avastamiseks rohkem kui küll.

MTÜ Kodaniku Hääl tänab omalt poolt tublisid vabatahtlikke, kelleta seda seina täna ei oleks: Meeri-Mall Aul, Margit Ehandi, Liina Ernits, Martin Roosna, Lucas B. Lemos, Mariann Lambing, Eneken Maripuu, Priit Kangur, Marit Loitmets (kunstnikud ja maalijad), Viimistluskeskus OÜ ja MPV Ehitusgrupp OÜ (värvid), lasteaia juhataja Tiiu Parbus (igakülgne abi, soe tee ja võileivad), Selene ja Silver Kollom Reservkorpusest (filmimine ja pildistamine).

Loodame, et lastel on seinast veel pikalt rõõmu!