Gerly Martinson ja Indrek Ando - Estonia Spa Hotels


Gerly ja Indrek
: "Meie kolmandaks spaa-seikluseks sai Pärnus asuv Estonia Spa Hotels, mis pakkus meile palju huvitavaid ja meeldejäävaid elamusi. See nädalavahetus oli meie jaoks sportlik ja nostalgiline, mida saate näha ka meie järjekordsest videost. Taas soovime tänusõnad öelda meie parimale tiimile, hääletajatele ja Estonia Spa Hotels personalile."

Sandra Hiiesalu ja Madis Puusepp - Fra Mare Thalasso Spa


Sandra
: "Kolmas nädalavahetus spaas möödus ääretult sümpaatses linnas Haapsalus mõnusas ja kauni ümbrusega Fra Mare SPAs. Küll oli tore kuulda, et just sinna lähme, sest olen lausa lõputöö kirjutanud Haapsalu linna, promenaadi, kuurorti ja mudaravi kohta! Kes oleks arvanud, et ühel päeval mind selle sama kuulsa Haapsalu mudaga ka üle kallatakse? Lisaks ülimõnusale mudahoolitsusele saime nautida mitmeid väga professionaalseid massaažiprotseduure, Madis sai oma keha proovile panna joogavenituses ning meie Johaniga (ja veel 12 vanemas eas soome patsiendiga) võtsime osa hommikusest vesivõimlemisest. Äraütlematagi selge, et meie „pikku kaveri" oli jälle suur tähelepanuobjekt ning lõi nii mitme(kümnelgi) põhjanaabrist pensionäril näo naerule. Kohe näha, et spaafänn number üks!"

Raina Hanimägi ja Mirjam Nõmme - Kubija hotell-loodusspaa


Raina ja Mirjam
: "Ka see reede algas mõnusa ootusärevusega. Lõunaks saime teada, et meie sihtkoht on Võru - Kubija Loodusspa!

Tattninastumise tõttu jäi meie jokker koju. Võrru saabusime pimedas, aga nagu meil juba kombeks :) siis täpselt õhtusöögi ajaks. Ka siin oli meid oodatud - super-armsad teenindajad ja kui tuppa jõudsime, ootas meid vahuvein ja vaagen puuviljadega. Kuninglik:).. parem printsessilik!

Ja algas meie programm: Salat, liha, salat ja ruttu trikoodesse, kaks ampsu viinamarju ja vuta-vuta vette ning sauna :)

Laupäeva hommikul esimene asi oli "kirgastav kehakoorimine" mmmm, kui siidine oli pärast seda nahk ja kui kergelt Raina end tundis. Jälle sööma - hommikusöök on ju teatavasti endale. Pisike puhkus ja eelarvamustega Shiatsu tuppa. See oli uskumatu, mida võib teha üks massaaži voodi - sikutab, venitab, mudib... kuidas see küll teadis, et mul see sääremari nii valus on ;) 20 minutiga sai see "pidu" läbi, kahju, oleks veel tahtnud.

Kuna järgmine protseduur oli pärast lõunat ja selle nädala teemaks oli "Terves kehas terve vaim", otsustasime ka vastavalt käituda - ÕUE!!!! Ilm oli..., aga ega me suhkrust pole... tund aega värskes õhus, 5km kõndimist ja õue jõusaal, põsed said punaseks ja kopsud värsket õhku täis.

Tagasi hotellis - loomulikult lõuna:) jagasime sõbraga. Pisike puhkus ja 50 min üldmassaž... elu kõige lühemad 50 minutit. Magnetnäpud leidsid need kõige valulikumad punktid, roosiõli aroom... taevalik.

Laupäeval me enam vette ei läinud, kuidagi hea oli lihtsalt olla - muditud ja silmini värsket õhku täis.

Pühapäeva hommikuks oli meil "virsikuparafiini kindad". Jällegi ülivõrdes - nii mõnus. Pärast seda läks Raina pakkima ja Mirjam kehakoorimisse, 20 minuti pärast tuli tuppa õnnelik ja naeratav nägu ja oligi aeg hakata end koju sättima. Kui te soovite end tunda kõige oodatumatena, kõige tähtsamate külalistena minge - Kubijale.

Kui te soovite jumalikku hoolitsust - minge Kubijale.

Kui te soovite vaikust, värsket õhku - minge Kubijale.

Meie lähme kindlasti tagasi!"


„Eesti spaad otsivad tõelist spaa-fänni" mängu võitja saab auhinnaks omalt poolt valitud luksusliku spaa-paketi kahele Terviseturismi klastri spaade poolt välja pandud spaa-pakettide valikust, millega saab tutvuda siin.

Jaga
Kommentaarid