Aasta esimene klubiõhtu oli mõeldud aruandmiseks. Valiti ka juhatus. Klubi presidendiks jäi Vahur Laur ja asepresidendiks Ants Laugma, kassahoidjaks Helve Randla. Meenutasime lühidalt ka eelmisel aastal toimunut. Kahel korral käisime külas Viljandi Vanaisade klubi meestel. 15. mail oli Viljandis Eesti meesteklubide kokkutulek ja aasta lõpus Viljandi Vanaisade klubi 20. juubeliõhtu. Kahel korral käisime mullu külas Tartu Seeniormeeste klubi meestel ning Tartu mehed käisid Kurepalus 14. novembril. Oli tore sõpruskohtumine. Üldiselt oleme meie, Haaslava mehed, olnud siiani väga kodulembesed. Valdav osa meesteklubi tegemistest on toimunud meie vallas. Enamik klubiõhtuid on läbiviidud Kurepalu külakeskuses. Liikmete poolt on tehtud mitmeid väga sisukaid ettekandeid.
Heldur Peterson esitas ettekande hobusest kui meie sõbrast ja abimehest läbi ajaloo ning arengute tänapäevani välja. Tarmo Etti andis mõningase ülevaate vabamüürlastest. Külalisesineja Priit rääkis meile Nepaalist.
Tõnu Ojamaa kõneles Saksamaal käimisest ja oli veel palju lühemaid ja pikemaid huvitavaid ettekandeid. Oli ka väljasõidu klubiõhtuid Haaslava vallas.
Taivo Kirm korraldas vastuvõtu Sillaotsa Koolis, andis ülevaate Sillaotsa Kooli minevikust ja tänapäevast. Mati Meos võttis vastu meie mehed oma Langel asuvas lennundusmuuseumis. Mati andis ulatusliku ülevaate lennukite ja lennunduse arengust sajanditagusest tänapäevani. Ants Laugma kutsus meid ühel ilusal suveõhtul oma eestvedamisel rajatud parki klubiõhtut pidama. Oli ilus muusikaga sisustatud õhtu lõkkega. Üks klubiõhtu toimus Oru talus. Üldiselt ei ole kuulnud, et keegi oleks kurtnud igavate klubiõhtute üle. Haaslava mehed, tulge vaatama ja kuulama. Klubi liikmeks võivad saada kõik mehed, olenemata vanusest, jõukusest või ühiskondlikust positsioonist.