Kergejõustikus sai teise koha naiste kaugushüppes Riina Vals tulemusega 5.30. Lisaks Riinale võistlesid kergejõustikus edukalt Haaslava valla eest veel Andra Mihkelson, Karin Kütt, Laura Kütt, Imbi Soomets, Raili Kuus, Maris Lomp, Taivo Kirm ja Tiit Kruusement. Orienteerumises saavutas II koha Mati Sarap ja III koha Sigrit Säga, võistkonnas osalesid veel Epp Säga, Sven Oras, Margus Sarap ja Lembit Nöps. Orienteerumise võistkond oli kokkuvõttes kümnes.

Tulemuslikult esinesime veel mälumängus, kus andsime ligi pooltele küsimustele õiged vastused ja saime 13. koha. Mälumängu võitja-võiskonnas osales Paikuse valla eest (100st võimalikust punktist 74 punkti) tuntud mälumängur ning hiljaaegu teleekraanilt saatest „Mis?Kus? Millal?" tuttav Jaan Allik, mis kinnitab kõrget taset nii osalejate kvaliteedis kui küsimuste raskusastmetes. Proovisime kätt ka petanki võistlusel, kuid arvestades, et tutvusime reeglitega alles kohapeal ei seadnud me endile ka liiga kõrgeid ootusi.

Suurte valdade (üle 2000 elaniku) grupis võttis järjekordse üldvõidu Tartu vald, Kiili ja Rae ees. Üldse oli suvemängudel esindatud 55 valda, sealhulgas 21 väikest. Seekordne hea esinemine tõstis kindlasti motivatsiooni minna ka tubli esindusega järgmistele suvemängudele, mis toimuvad aasta pärast Kosel. Täname kõiki valla eest võistlejaid ning kohtume spordirahvaga juba Haaslava valla külade mängudel. Rohkem infot www.joud.ee