Mänguväljakute sisustamiseks tegi kõige soodsama hinnapakkumise AS Arnold, kes paigaldas kiigud, pingid ja liumäed koos ronimisseintega. Mänguplatsid valmistas ette ja kattis liivaga AS Sahkar.

Mängulinnakud on valmistatud Tartumaal, Kambjas ning vastavad Euroopas kehtivatele EN 1176/77 ohutusnõuetele. Puidust postid on vaakumimmutatud lapsesõbraliku immutusega ja paigaldatud betoonpatjadele. Linnakute küljepaneelid on valmistatud veekindlast vineerist. Liurennid on valmistatud ilmastiku- ja kulumiskindlast plastikust. Kõik poldid on kaitstud kollaste nuppudega, mis teeb linnaku veelgi rõõmsamaks ja ohutumaks. Kõikidel objektidel on 5-aastane garantii.

Haaslava vallavanem Priit Lomp on rõõmus, et mänguväljakud novembri alguseks valmis said ja lastele justkui varajaseks jõulukingi tuseks on: "Loodan, et meie noored vallaelanikud tunnevad mängulinnakutest heameelt ja oskavad neid ka hästi hoida. Selliselt võime tulevikus mõelda ka linnakutesse atraktsioonide lisamise peale."

Varasemalt on ostetud Roiule väiksemaid mänguväljakuid 2007. aastal, Ignasel senini mänguväljak puudus. Eelmisel aastal kerkis mängulinnak Kurepalu vabaajaparki.