Tervisesportlastele suunatud esmavajalikku infot ja näpunäiteid oleme saanud vestlusringides, mis toimuvad kord kuus. Oktoobri alguses jagas esimesed julgustavad juhised spordihoone juhataja Toivo Tallo. Algajate jaoks tekitas motivatsiooni teadmine, et iga 4-5 kuu tagant keha rakud uuenevad. Kui peaks vastu vähemalt selle aja, siis hakkab keha ise ka pingutustele kaasa aitama, seetõttu seati kohe oktoobris sammud spordihoonesse, kus Toivo tutvustas spordihoone võimalusi ning koostas algajatele suunatud jõusaali treeningkavad. Esimesed trennid olid kõigile huvilistele tasuta, ühtekokku on toimunud viis juhendatud jõusaali ringtreeningut.

Enamaks polnudki vajadust, edasi saadi iseseisvalt hakkama. Novembri alguses lisas motivatsiooni treener ja joogaõpetaja Kalle Koop, kelle ettekanne oli põhjalikult ette valmistatud, rääkides treeningu alustamisest, lõpetamisest, riietusest, jalanõudest ja paljust muust. Detsembrikuus turgutas meid tunnustatud võimlemistreener Margit Schmidt ja veebruarikuu algul Kilingi-Nõmme juurtega tervisesõber Priit Karon. Kõik vestlusringid kohalike treeneritega on olnud väga huvitavad ja informatiivsed.

2. aprillil 18.00 on külla oodatud meie valla reikiterapeut Jouko Nikula.

Oktoobris planeerisime vastu pidada aprillini, kuid möödunud poole aastaga on kujunenud liikumisharjumus ja grupi tugi, millest enam ei soovita loobuda,seda enam, et enamusel eesmärgidki veel saavutamata. Sellest tulenevalt kutsuvad oktoobrikuus alustanud kõiki huvilisi „Hakkame liikuma" grupiga ühinema, et järgnevad pool aastat üksteist toetades ja innustades matkata kodukandi teedel ja radadel.

Liikumist innustav 5-etapiline (aprill-august) matkasari saab alguse südamenädalal, 20. aprillil „Kahe spordihoone matkaga" Kilingi-Nõmme - Tihemetsa - Kilingi-Nõmme või vastupidi. Rahvaspordiüritusega saame vääriliselt tähistada ka Kilingi-Nõmme 75. sünnipäeva. Kui kõik sujub ootuspäraselt, siis südamenädal (15.-21. aprill) tuleb valla rahvale võimalusterohke, kava onartikli kirjutamise ajal veel planeerimisel. Jälgige jooksvat reklaami!

Kokkuvõtteks: kui soovid kehakaalu korrigeerides oma tervist edendada, aga üksi see kuidagi ei õnnestu, siis „Hakkame liikuma" tugigrupp ootab sind. Kohtume terviseradadel!