26. veebruaril võttis vallavolikogu vastu Saare valla 2014. aasta eelarve tuludega 1 226 273,30 eurot ja kuludega 1 200 846,66 eurot. Eelarve maht jäi eelmise aastaga võrreldes samadesse piiridesse ning see võimaldab praegu toimivat kooli, lasteaedu, raamatukogusid ja sihtasutusi jõudumööda majandada. Valdkonnad, kuhu kulutusi tehakse, on haridus 48,9 protsenti; sotsiaalne kaitse 16,1 protsenti; majandus 13,4 protsenti; üldised valitsussektori teenused 11,3 protsenti; vaba aeg, kultuur, religioon 5,9 protsenti; elamu- ja kommunaalmajandus 2,4 protsenti; keskkonnakaitse 1,5 protsenti; tervishoid 0,3 protsenti ja avalik kord ja julgeolek 0,2 protsenti. Kulude poole pealt tasub mainimist, et 2014. aasta eelarves on personalikulude summa kujunenud järgmiselt: töötasusid on tulenevalt miinimumpalga tõusust miinimumpalka saavatel töötajatel tõstetud 11% ja ülejäänud töötajatele on juurde arvestatud 3%.

26. aprillil toimub Tartus mess „Maale elama", kuhu Saare vald läheb välja koos Torma vallaga.
Kodanikualgatuse „Maale elama" eesmärgiks on tõsta teadlikkust maal elamise suhtes, muuta ühiskonna hoiakuid positiivsemaks ning selle kaudu soodustada linnast maale elama asumise trendi.

Teeme reklaami ja tõmbame tähele panu Saare vallale ja propageerime maaelu võimalusi. Erilise tähele panu all on meie boksis looduse teemaatika, mida aitab meil läbi viia loodusemees Vahur Sepp. Head homset emakeelepäeva!