Laupäevastes kohtumistes olid võistlustules 2005 vanuseklassi poisid. Harju Jalgpallikooli esindas turniiril kokku 4 võistkonda: Harju JK Laagri, Harju JK Tabasalu, Harju JK Saue ning Harju JK Peetri/Keila.

Tõeliselt edukaks osutus Harju JK Laagri võistkond, kes saavutas 16 võistkonna konkurentsis tugeva 3. koha.

Turniiri parima kaitsja auhinna sai sealjuures Kevin Purrik Harju JK Laagrist ning võistkonna parim Fair-play mängija oli Kristjan Kriis.

Treener Taavi Viigi kommentaar: „Poisid olid väga tublid, eriti arvestades fakti, et mängisid esimest korda pikal turniiril. Turniiri jooksul oli nii mõõnu kui tõuse, kuid üldiselt suutsid poisid rakendada väga ilusasti trennis õpitud oskusi ja lüüa palju väravaid. Lisaks näitasid nad üles suurt võitlusvaimu, laskmata pärast suurelt kaotatud pool naali pead norgu ja võites suurelt 3. koha mängu."

22. aprillil toimunud teisel võistluspäeval oli kord noorimate pallivõlurite käes ehk mänguväljakule astusid 2006. vanuseklassi poisid. Harju JK'd esindasid pühapäevases kohtumises neli võistkonda: Harju JK Laagri, Harju JK Tabasalu, Harju JK Peetri ning Harju JK Keila.

Kõige edukamalt läks Harju JK Laagri võistkonnal, kes saavutas 13 võistkonna konkurentsis 3 koha. Võistkonna parim fair play mängija oli Ralf Rasmus Pappel.

Treener Taavi Viigi kommentaar: „Kõige nooremad poisid näitasid väga resultatiivset mängu, lüües igas kohtumises vähemalt kaks väravat. Lisaks suurele väravate arvule näidati üles meisterlikkust palliga liikumisel ja triblamisel.

Kuna poisid on veel väga vähestel võistlustel käinud, siis iga mäng oli natuke oma nägu, kuid positiivseid märke oli palju." Harju JK Laagri koosseis: Holger Marten Raig, Patrik Kristal, Ander Joosep Kose, Ralf Rasmus Pappel, Remi Mihkelson, Kristjan Järve, Enriko Willi Villisoo.