"Mängijate esitus oli hea ning näitasime Bundesliga klubile, et ka eestlased oskavad igati arvestatavat jalgpalli mängida. Eks neile tuli meie tase natuke üllatusena, kuid seda positiivsema hinnangu saime. Reis oli suurepärane kogemus ning poiste areng nii võistkonnana kui ka individuaalselt oli selgesti märgatav," kiitsid treenerid mängijaid.

Saksamaal saadud võit on edukas jätk poiste 2013. hooajale: alles veebruaris võeti tugevatasemelisel AIK Academy Trophy'l Ahvenamaal auväärne teine koht U10 vanuseklassis.

Turniiri käigus võideti märkimisväärseid Põhja-Euroopa võistkondi: HJK Academy, FC Honka Akatemia, AIK Stockholm Academy ja IFK Stocksund.

Järgmiseks on poisse ees ootamas Eesti 2013. aasta noorte jalgpalli meistrivõistlused, kus Harju JK Tabasalu poisid mängivad 2002, 2003 ja 2005 vanuseklassis, sealjuures kahes esimeses vanuseklassis mängitakse endast aasta vanemate vastu. Eesti Jalgpalli Liidu andmetel on sel korral osalemas rekordilised 356 võistkonda kokku üle 5000 mängijaga.

Kohtumistele on oodatud kaasa elama kõik lapsevanemad ja teised spordihuvilised, Harju JK Tabasalu treeninggruppidega liituda soovijatele on lisainfo kooli kodulehel www.harjujk.ee.