Credit24 Tervisturniiridele saab oma võistkonna registreerida Volley.ee terviseturniiride alamlehel, kuni 23.veebruarini 2015. Võistlused toimuvad eraldi arvestuses meeskondadele, segavõistkondadele ja naiskondadele. Segavõistkonnas peab korraga palliplatsil viibima vähemalt 2 naismängijat. Kui mõnda regiooni ei registreeru piisav hulk nais- või segavõistkondi on korraldajal õigus paigutada nad kokku teise grupiga (nt naiskonnad -> segavõistkondade hulka; segavõistkonnad -> meeskondade hulka). Iga võistkond võib turniirile registreerida kuni 12 mängijat.


Terviseturniiride kõik võistlused on ühepäevased. Paremusjärjestus selgitatakse välja kolme koha võistluspäeva tulemuste põhjal.


Credit24 Tervisturniiride ajakava:
28. veebruar 2015 – Põhja regiooni meeskonnad (Lilleküla Gümnaasium, Tallinn)
01. märts 2015 – Põhja regiooni nais- ja segavõistkonnad (Lilleküla Gümnaasium, Tallinn)
22. märts 2015 – Lõuna regiooni turniir kolmele grupile (Lähte Spordihall, Lähte alevik, Tartu vald)
Võistlustel ei ole kohtunikke. Nende ülesandeid täidavad turniiril osalevate võistkondade esindajad korraldaja poolt ettevalmistatud graafiku alusel. 


Credit24 Tervisturniiri juhendi leiab siit. Lisainformatsiooni Credit24 Rahvaliiga ja terviseturniiride kohta leiab Credit24 Rahvaliiga Facebooki lehelt ja võrkpalliuudiste portaalist www.volley.ee.
Lisainfo:

Mihkel Sagar
Credit24 Rahvaliiga projektijuht
E - post: mihkel@evf.ee
Tel: +372 56 902 104