Õpetajate nädalal oli õpetajate päev. Vanemad õpilased said proovida kätt tundide andmises.

Koolimaja oli vaikne ja uued õpetajad tulid oma tööga hästi toime. Ühel päeval korraldasid õpilased õpetajatele mängu "Minu õpetaja suudab". Mäng tõi palju elevust igapäevasesse kooliellu. Kõik klassid tahtsid, et nende klassijuhataja oleks ikka kõige tublim.

Lastevanemate nädal algas lahtiste uste päevaga, kus kõikidel huvilistel oli võimalus külastada tunde. Hea meel on, et mõned lapsevanemad, tõsi küll algklassilaste omad, seda ka kasutasid. Järgnevatel päevadel käisid tunde andmas lapsevanemad ja ka õpilased said õpetamise vallas kätt proovida.

Kõige põnevamaks kujunes aga viimane - karjäärinädal. Sellel nädalal käisid oma ameteid tutvustamas nii lapsevanemad, vallatöötajad kui ka vanavanemad, kes rääkisid oma kooliajast.

Õpilaste jaoks osutusid need tunnid huvitavaimateks. Samal nädalal vahetasid ka õpetajad oma kohad ja nii sai matemaatikaõpetaja proovida kätt inglise keele tunnis ning bioloogiaõpetaja anda tunde algklassidele.

Hea kogemus ka pedagoogidele! Võime lugeda hea õpetaja kuu kordaläinuks ning kavatseme edaspidigi sellest osa võtta. Suur tänu õpilastele, õpetajatele, kõikidele lapsevanematele, vanavanematele ning vallaametnikele ning muidugi meie huvijuhile, kes kõik aitasid kaasa meie hea õpetaja kuu õnnestumisele! Kiitus!