Alanud 2011. aastalt loodame, et uus eelarve saab täidetud ja positiivselt ületatud, saavad valmis Nõlvaku lasteaed, Hüüru ja Alliku külade vee- ja kanalisatsioonitrassid, Laagri-Saue kergliiklustee jne. Loodame, et käesoleval aastal ületab vallakodanike arv 10 000 piiri ja et paranemismärke näitav majandus meie kõikide heaolu suurendab.

Saue vald on ikka jätkusuutlik, me suudame täita omavalitsuse põhifunktsioone, keegi ei ole jäänud tähelepanuta. Me arvestame kõikidega ja oleme püüdnud ja püüame ka edaspidi lahendada inimeste neid probleeme, mis on valla pädevuses. Muidugi, kui inimesel on mure, siis on see tema vaatepunktist kõige olulisem, kuid volikogu esimehena pean tähtsaks pidama seda, et vald tervikuna toimiks süsteemselt. Ja on rõõm tõdeda, et toimib.

Lisaks volikogu esimehe rollile olen tegelikult lihtne mees, vahel ehk karune ja karm, ega oska suuri sõnu seada. Ometi tahaksin lihtsalt inimeselt inimesele anda uude aastasse kaasa ühe soovi.

Proovime olla hoolivamad. Et iga päev leiaksime põhjuse tunnustada neid, kes meie kõrval. Rasketel aegadel on just see isiklik tugivõrgustik - pere, sõbrad, töökaaslasedki oluline ja väärtuslik. Öelda hästi, näidata toetust. Iga päev.

Veel enamgi. Meenub ühe sõbra uue aasta lubadus - igal õhtul leida ka ise oma päevast just see tegu või mõte, mille eest iseennast kiita, seik või emotsioon, mille eest tänulik olla. Olgu see kuitahes pisike ja tühine. Kui see kõik kusagile veel kirjagi panna ja aeg ajalt üle lugeda, eriti siis, kui elu tundub olevat päris puntrasse jooksnud, saab sellest ehk jõudu.

Hooligem siis iseendast ja teineteisest! Seda vallavalitsus ja volikogu ära teha ei saa. Meie püüame asjad joonel hoida suurtes- vallaülestes asjades, väiksemal tasandil peame kõik koos panustama.