Seda meeldivam on tõdeda, et südameheadus ja märkamine on täiesti reaalselt olemas ja pole kuhugi kadunud.

LC Tähtvere president Aare Laanemäe tuli ühel kenal päeval Ilmatsalu lasteaeda sooviga lasteaia õuealale uus ronila ehitada. Sellele toredale projektile panid õla alla AS Ilmre, OÜ Nivoo, Tähtvere Jahiselts ja Mait Siimson.

Suurepärase idee, tubli organiseerimistöö ja töökate tegijate koostöö tulemusena kerkis lasteaia territooriumile uus laste lemmikkoht. 14. oktoobril toimus ka pidulik ronila avamine, kus LC Tähtvere jagas lastele kotitäie komme.

Kuid sellega head teod ei lõppenud. Lasteaia hoolekogu eestvedamisel korraldati laupäeval, 29. oktoobril Heateo päev ja tehti leheriisumistalgud. Lisaks sellele sisustasid Rõõmutriinu rühma vanemad rühma mängumaja ja Täpitriinu rühma lapsevanemad tegid kaevamistöid rühma lillepeenart korrastades. Südantsoojendav oli vaadata, kuidas lapsed oma emade-isade kõrval agaralt kaasa lõid ja tööst rõõmu tundsid. Turgutuseks pakkus lasteaia majandusjuhataja Jana osalejatele sooja mahlajooki.

Elu koosneb väikestest heategudest igapäev iga hetk meie ümber. Me ei oska vaid neid märgata ega tähele panna. Hoidke silmad lahti ja märgake, kui palju toredat on meie ümber ja kõrval.

Tulemas on jõuluaeg ja uued ootused. Soovime teile kõigile, kes te märkate ja abi pakute, et teie ideed ja teod jõuaksid abivajajateni.

Imelist jõuluaega kõigile!

Tublid leheriisujad. Foto: Endla Aav

Tublid leheriisujad. Foto: Endla Aav