Sellel korral soovime oma kontsertlavastusega panustada Raplamaa noortele muusikutele ning koguda raha fondi, mille tuluga ehitatakse kvaliteetne muusikaja helisalvestusstuudio.

Muusikaja helisalvestusstuudiot saaksid kasutada nii laululapsed, muusikakooli õpilased, koorid, pärimusansamblid, bändid jne tervest Rapla maakonnast ja ka üle Eesti.

Rapla Kultuurikeskuse ruumidesse ehitatav muusikaja helisalvestusstuudio saab olema Tõnu Susi nimeline.

Muusikaja helisalvestusstuudio ehitamisega soovime avaldada austust tema tehtud elutööle ning ühtlasi on see hea võimalus eksponeerida loodavas stuudios Tõnu poolt kogutud/arhiveeritud helija raadiotehnikat ning materjale (kogumikud, salvestused jne).

Kontsertlavastuses „Sündinud Raplamaal" kutsume esinema Raplamaal sündinud või maakonnaga seotud artiste Birgit Õigemeel, Siiri Sisask, Riho Sibul, Maili Metssalu, Katrin KarismaKrumm, Marek Jürgenson, Tiina Adamson jpt. Nimekiri inimestest, kes on Raplamaalt pärit ja oma tegemistetoimetamistega Eestis tähelepanu pälvinud, on väga muljetavaldav!

Heategevuskontsert „Sündinud Raplamaal" on suurepärane võimalus üheskoos nautida Rapla Sadolini spordihoones Raplamaalt pärit artistide talenti ning samal ajal teha midagi tõeliselt tänuväärset: panustada meie oma noortele, et kasvaksid uued andekad talendid muusikamaailmas!

Piletid on müügil Piletilevis http://www.piletilevi.ee. Ürituse koduleht: www.sundinudraplamaal.ee