“Loomasõprade abiga kogutud toetussumma on kindlasti suureks abiks koerte ja kasside elamistingimuste parendamisel. Kui loomad on terved ja hooldatud, leiavad nad suurema tõenäosusega omale ka uue sooja kodu ja peremehe,” rääkis BIGBANK Match Show projektijuht Marve Kadastik.

Haapsalu loomade varjupaiga peremees Maarek Nõmmik on tänulik, et BIGBANK Match Show tulud tänavu just Haapsalu varjupaigale annetatakse. „Meie varjupaik vajab hädasti karantiinimaja ning meil on siiralt hea meel, et loomasõprade ja BIGBANKi abil kogutud rahasumma Haapsalu koduta loomade
varjupaika jõudis.”
Nõmmiku sõnul oleks ideaalne, kui varjupaikades poleks lõpuks ühtegi looma. “See tähendaks, et töö omanike teavitusel on vilja kandnud ning kõigil loomadel on kodu olemas,” lisas ta.
Haapsalu koduta loomade varjupaik

BIGBANK Match Show on Eesti suurim iga-aastane heategevuslik koertenäitus, mille eesmärk on juhtida tähelepanu koduta loomade probleemile ja selle lahendamise võimalustele ning toetada kodutute loomade varjupaikasid.
Aastast 2005 on heategevusliku koertenäitusega Eestimaa varjupaikadele kogutud kokku enam kui 15 000 eurot. BIGBANK on koertenäituse toimumisse Balti riikides panustanud kokku üle 200 000 euro.

Heategevuslik match-show toimub paralleelselt Eestiga ka Lätis ja Leedus. Koertenäituse algatajad ja läbiviijad on MTÜ Eesti Koeraomanike Selts ja BIGBANK AS.