Tänaseks ongi meil välja kujunenud ühtehoidev meeskond, nišš ja oma programm. Igapäevaselt kostub vahetundides nii muusikat, sünnipäevatervitusi ja teadaandeid. Tähistame olulisi pühasid ja tähtpäevi samateemaliste saadetega. Samuti on kujunenud üheks kindlaks tegemiseks „Lapsesuu", kus oleme meie koolipere väiksematega rääkinud erinevatel tähtsatel teemadel (õpetajast ja õpetamisest; jõuludest ja rahust; isadest ja emadest; töödest ja tegemistest; armastusest ja sõprusest jne).

Korra nädalas oleme ka eetris 1,5 tunni pikkuse veebisaatega, mida saavad kuulata kõik soovijad läbi veebibrauseri. Saab tellida soovilugusid, edastada teateid, soovitada teemasid jne.

Igapäevaselt kostub veebilingilt mitmesugust erinevat muusikat. Jõulude eel proovis „Mõisa Hääle" meeskond kätt filmindusega. Hoolimata asjaolust, et see oli meil kõigil esimene kord, oleme tulemusega igati rahul, kuna see kajastab ühte olulist probleemi, milleks on koolikiusamine. Ehk kõnetab meie sõnum nii mõndagi noort.

11. veebruaril käisime külas Eesti Ringhäälingumuuseumil, kus tutvusime raadio- ja teletöö ajalooga ja tegime oma esimese uudistesaate „Meie uudised".

Ehk on meie hulgast sirgumas nii mõnigi tulevane telenägu või raadiohääl, kes on just nendest tegemistest oma huvi saanud. Hästi suured tänud muuseumile, kuna see oli meile üks äraütlemata vahva, rõõmudeküllane ja avastusterohke päev.

Kooliaasta lõpupoole on meie raadio eestvedamisel tulemas üks heategevusürituslik teatri- ja muusikaõhtu, mille raames soovime raha koguda oma kooli vähekindlustatud perede lastele, et ka neil lõppeks kooliaasta ühe toreda ja vahva ekskursiooniga. Juba käivad näidendiproovid ning on saavutatud kokkulepped kahe muusikuga. Täpsem info kindlasti tulemas ka valla lehes, kuna sellele üritusele ootame ka valla elanikke.

Oleme nõus ja valmis ka koostööd tegema. Kui kellelgi selles osas uusi ja huvitavaid mõtteid, siis võib julgesti meiega ühendust võtta.

Tähtsad aadressid:

Mõisa Hääle meiliaadress - raadio@heimtali.vil.ee

Mõisa Häälel on Facebooki fännileht!

Mõisa Hääle veebiraadio http://213.35.141.114:8080/listen.m3u

Mõisa Hääle lühifilm „Kiusamine ei ole tugevus" http://www.youtube.com/ watch?v=sewX9W0gC1w

Kaunist peagi saabuvat kevadet!