Keegi pole kokku lugenud, kui palju lapsi on viie aasta jooksul mängutoas käinud. Esimesed, kes siin nukkude ja autodega mängisid, mängivad juba muid mänge. Anneli ja Liisi sõnul on väga südantsoojendav neid, nüüd juba suuri poisse ja tüdrukuid näha, nende sirgumist vaadata. „Mitmed neist on meie endi laste rühma- ja klassikaaslased ning nad olid ka mängutoa sünnipäevapeol." 

Millised on enim meelde jäänud üritused? „Üritustega ei tea kunagi, kui populaarseks see osutub ning kas seda soosivad ka ilmastikuolud.

Üks meeldejäävam ettevõtmine oli mardilaat meie teisel tegutsemisaastal. Koos sotsiaalkeskuse inimestega tegime mitu päeva ettevalmistusi: küpsetasime, tõime laadale käsitöid, vedasime kohale müügilaudu jne. Kui tähtis päev kätte jõudis, oli Keilasse saabunud tohutu lumetorm, nii et liikluses valitses kaos ja inimesed peitsid end kodudesse. Läbi lumemöllu jõudis siiski kohale üks vapper pere - perekond Suvi! 

Rohke osavõtu poolest on meelde jäänud 2010. aastal Keila linna eestvedamisel toimunud Titeralli, kus terviseliikumise päeval tuli üheskoos jalutuskäiku tegema 75 õhupallidega kaunistatud lapsevankrit-käru ning nende saatjat. Igas kohtumises ja ettevõtmises on midagi positiivset ja meeldejäävat ning häid mälestusi on tänaseks kogunenud palju." 

Hiirekese Mängutoa sünnipäeval oli külalisi poolesaja ringis. Lustimise ja tordisöömise kõrval oli võimalus vastata küsimustikule, milliseid üritusi oodatakse mängutoalt tulevikus. Kuigi vastajaid võinuks rohkem olla, saadi Anneli ja Liisi arvates siiski vajalikku tagasisidet. „Kõige rohkem pandi kirja loengute soove.

Teades, mida lapsevanemad soovivad, on meil lihtsam leida vastava ala koolitajaid ja huvitavad koolitused Keilasse tuua. Muidu aga sooviti ikka mängimas käia ja huviringe ning enamate suhtlemisvõimaluste pakkumist lapsevanematele. Südamest tuleva soovi korral Hiirekesele sünnipäevaks midagi kinkida, palusime teha väike annetus mänguasjade uuendamiseks. Annetusi sai kokku rohkem, kui lootsime ja ootasime. Suur-suur tänu kõigile toetajatele! Tänu teile on mängutoas peagi võimalik mängida uute ja uuendatud mänguasjadega."

Kui koduhiir elab vabaduses keskmiselt 3 kuud ja puuris võib elada ka 3-aastaseks, siis Hiirekese nime kandev mängutuba on ületanud kõik need tärminid. Liisi ja Anneli sõnul on mängutuba nagu nende oma laps, nii murede kui rõõmudega. Hakkajad naised loodavad, et paremad ja viljakamad aastad on alles ees.