Eelmise aasta juulis ilmus Alexander Osterwalderi ja Yves Pigneur raamat „Business model generation" äriideede genereerimisest, mis üleöö muutis maailmas äriideedega töötamise praktikat. Selle aasta kevadel järgnes raamatule iPad-le mõeldud spetsiaalne tarkvara. Jakob Saksa kahetunnine seminar näitab, kuidas uus mõtlemine vormib äriideid, võimaldades ilma liigse töö ja ajakuluta süveneda äriidee olemusse ja hinnata tema potentsiaali.

Paljudele hiidlastele loengusarja „Ettevõtluse õhtukool" turundusloengute vahendusel tuttavaks saanud Andres Kuusik räägib oma esitluses seostest äriidee ja turunduse vahel. Edukas turundus on äriidee õnnestumise eelduseks. Esineja praktiline turunduskogemus ja töö turundusõppejõuna teevad esitlusest suurepärase sissejuhatuse kogu päevaks. Ettevõtja ja Tallinna Tehnikaülikooli õppejõud Jaan Kers räägib tehnoloogia ja äriidee omavahelistest seostest ning isiklikest kogemustest, kuidas tehnoloogia muudab äri.

Ettevõtluspäeval osalejate vahel loositakse välja kolm tasuta osalemisvõimalust Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse poolt korraldatavale seitsmepäevasele alustava ettevõtja baaskoolitusele.

Kohtumiseni Hiiumaa ettevõtluspäeval!