Kaupmehe fantaasiavooru võitnud võistkonna Amps BBQ Team võistlustöö nimi oli “Õhtusöök grillil”.
Võistkonna kapten Martin Paas selgitab: “Valmistasime kolmekäigulise õhtusöögi ja serveerisime seda istekohtadega lauas. Eelroana grillisime saia ja suitsetasime vutimuna. Pearoana grillisime rabarberi ja kaneeliga täidetud seafileed, samuti grillisime küüslauku, toorjuustupalli ja eelkeedetud kartulit.
Magustoidu nimi oli “Eesti muld ja Eesti süda”, mille raames grillsime toorjuustukooki tumedast toorjuustust, mis oli kaetud küpsisepuruga ja kõrvale rabarberi ja maasikakaste. Joogiks oli tavaline Aura vesi, millele lisandiks kurk, rabarber, maasikas ja arbuus”.

Võistlusel osales kaheksa võistkonda, nende seas Tip ja Täp Hea Toidu Saarelt (Tapa vald), Uunikum (Hiiumaa), Leekijad (Hiiumaa), Väike UFO (Saaremaa), Klounid (Hiiumaa), Hellatempa külaselts (Hiiumaa), Amps BBQ Team (Saaremaa) ja Eesti Grilliliidu Dream Team (osales Grilliliidu suvepäevade raames, võistlustöid protokollis ei arvestatud).

Võistlustöid hindas Eesti Grilliliidu kohtunikkond koosseisus: Ludmilla Kuruson, Aleksander Kuruson, Maire Laht, Peep Õisma, Hannes Vanatoa, Merilin Toome, Kaupo Jõgi, Reena Rist, Katrin Kuum, Merlyn Rist, Vello Saluste, Ivo Lõppe, Janek Bahovski ja Regina Petrova.