Lisaks erinevatel kontsertidel osalemisele on kõige vanemate neiude rühmal palju esinemisi juubelitel, tantsuõhtutel jne. Ka see lisab meie tegevusse mitmekülgsust, põnevust ja erinevaid väljakutseid.

Järjepidevalt oleme osalenud maakondlikel ja vabariiklikel festivalidel ja konkurssidel, kus oleme saavutanud häid tulemusi. Klubisiseselt on laste poolt väga oodatud sündmuseks igakevadine tantsuöö.

Seal saab mürada, tantsida ja mis kõige tähtsam - ei pea magama minema. Korraldatud on ka paar toredat suvist tantsulaagrit. Üks meeldejääv sündmus on kahtlemata osalemine üle-eestilisel ettevõtmisel Estonia teatris. Noori oli koos üle Eesti ning vaid mõne päevaga toodi lavale improviseeritud lühietendus. Noorte sõnul oli võimas tunne esineda Rahvusooper Estonia laval.

Minul oli sama tunne seda kõike saalist vaadata. Väga hea ja õpetlik kogemus meile kõigile. Erinevaid nn koostööprojekte oleme aegade jooksul teinud mitmeid. Üheks selliseks on näiteks Kadrina pasunakoorile trummitüdrukuteks olemine. Nõnda sai isegi Tallinnas laulupeol käidud. Tüdrukud jäid selle ettevõtmisega väga rahule ja seda kindlasti tänu ka meie muhedatele pasunameestele.

Samuti oleme tantsinud Lea Leissoni õpilase Kadri Kuuse laulu saatel. Aeg-ajalt oleme meelitanud tantsima ka poisse. Ühel aastal võlusime koolitantsu festivalil oma segarühmaga fotograafi d nõnda ära, et lõpuks oli meie pilt festivali plakatil. Läbi aastate on tantsurühmade tööst osa võtnud 11 poissi. Neile lisanduvad näiteringi noormehed. Poisid on meie ridadesse alati väga oodatud!

Nende aastate jooksul on selgeks õpitud umbes 170 tantsu, mis on juhendaja enda looming ning esinemisi on olnud ligikaudu 265. Siia lisanduvad kaks rahvusvahelist noorte festivali Türgi Vabariigis. 2009 osaleti Izmiri Rahvusvahelisel Festivalil ning 2011 Istanbulis Ülemaailmsel Noorte Festivalil.

Sel suvel ollakse Trabzoni Rahvusvahelisel Noorte Kultuurifestivalil Türgis. Eelmisel kevadel kutsusime Kadrinas toimunud kultuurifestivalile osalema noorte segarahvatantsurühma Türgimaalt.

Kui senini juhendasin kõiki rühmi ise, siis eelmisest hooajast toimetab kõige noorematega Helena. See on suureks abiks ning rikastab kindlasti klubi tööd.

Meie klubi tekkimise eest pean tänama Rutt Kuusemäed, kes selle idee kunagi pärast koolis toimunud ergutustüdrukute võistlust välja käis ning Aivar Lankeid, kes asja teoks saamisel abiks oli. Nende aastate jooksul on meil mitmeid toredaid abilisi olnud: Kadrina Vallavalitsus, Eesti Kultuurkapital, LEADER, tublid õmblejad.

Väga suur tänu minu perele, kes on kahtlemata minu kõige suurem abiline.

Eraldi tänan lapsevanemaid, kes meie, vahel suhteliselt hullude ideedega, kenasti kaasa tulevad ja edukalt hakkama saavad. Tänu kõigile toredatele tantsulastele, et te olemas olete ja et me saame ühiselt oma loomingulisi ideid ellu viia. Kohtumiseni uuel hooajal!